Jump to content

Kabeláž-repro

marejak
 Share

Recommended Posts

Zdravim.mám dotaz. Chci si dát reproduktory v octavii dozadu na kufr.Jen nevím,kudy natáhnout kabely...Nemáte zkušenost???Nerad bych aby kabely byly vidět v interiéru......děkuji

Moc jsme nepochopil kam, ze je to vlastne chces dat. Myslis do 5dv? kdyz to upresnis, tak poradim (rozebranou octavii znam uz celkem dobre :-) )

Zdravim.mám dotaz. Chci si dát reproduktory v octavii dozadu na kufr.Jen nevím,kudy natáhnout kabely...Nemáte zkušenost???Nerad bych aby kabely byly vidět v interiéru......děkuji

Moc jsme nepochopil kam, ze je to vlastne chces dat. Myslis do 5dv? kdyz to upresnis, tak poradim (rozebranou octavii znam uz celkem dobre :-) )

Asi bude myslet někam do plata. Kabely dozadu se vedou v levým prahu z vnitřní strany(od interiéru), sundáš plasty a odtáhneš koberec a už to musíš vidět, zkusím se podívat po nějaký fotce na který by to bylo vidět.

Jinak musíš improvizovat a snažit se ty kabely táhnout podle origo svazků v autě.

post-5997-1189358199_thumb.jpg

post-5997-1189358211_thumb.jpg

post-5997-1189358224_thumb.jpg

a neni uz tam origo kabelaz...??? ja koupil oktu a mela vykradeny vsechny repro krome stredobasu v prednich dverich...tak sem na to koukal a zadny kabely tam nebyly...rikam si, co je??? chvilku sem tam smatral, nadaval jak svin, ale nakonec uspech, sou tam, s takovejma divnejma koncovkama aby se tam nedaly dat jiny repro nez origo...

kdo z vas tam nemel natezeny origo kabely, prihlaste se.... ;)

a neni uz tam origo kabelaz...??? ja koupil oktu a mela vykradeny vsechny repro krome stredobasu v prednich dverich...tak sem na to koukal a zadny kabely tam nebyly...rikam si, co je??? chvilku sem tam smatral, nadaval jak svin, ale nakonec uspech, sou tam, s takovejma divnejma koncovkama aby se tam nedaly dat jiny repro nez origo...

kdo z vas tam nemel natezeny origo kabely, prihlaste se.... ;)

Třeba "rolbar" tahal nový vedení a já tam mám taky neorigo...

Jak se nejrychleji pozná, mám-li kabely tažený i dozadu (kombi). Na ISO konektoru nejsou, ale za palubkou jsem objevil svazek šedivých kabelů spojených dohromady a nevím k čemu jsou.

Tak ty šedivý nech být, jestli jsou spojený takovou sponkou a překrytý tzv. šprckou tak je to spojení koster z různejch míst jestli si to nepletu. Na repro jsou origo modrý s šedym, doufám...