Albert Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Vy co máte v zadu kotouče, jak vám brzdí ruční brzda? Mě teda nic moc. Octavia RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 (editace) na suchym asfaltu jsem ju neurval ale na kostkách se už blokly 225/ 40 - 18 desky zeleny feroda zadní brzdy obyč kotouč (ne RS) Editováno: 8. Září 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Vy co máte v zadu kotouče, jak vám brzdí ruční brzda? Mě teda nic moc. Octavia RS Naprostá spokojenost .Na mokru se bloknou v pohodě.Na suchu se nezablokují ,ale brzdí OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Podobne, na mokru blokuje, ale na suchu "len" brzdí. Škaredé bubny brzdia lepšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 9. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2007 No právě. Bubny brzdí daleko líp. Na kotouč je asi potřeba větší tlak. Z kopce bych nebyl schopný na ručku zabrzdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 No právě. Bubny brzdí daleko líp. Na kotouč je asi potřeba větší tlak. Z kopce bych nebyl schopný na ručku zabrzdit. me to brzdi fest,ale ze bych to blokl na suchu pri jizde,no nevim......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 (editace) Ja mam bubny - 1.6 74KW - meneny v bubnech brzd. oblozeni, pruzinky, ale prasatka jsem nechal. Na mokru je roznu v poho, ale na suchu musim hodne zatahnout - nejak to dokaze pisknout na suchu, ale neblokuji stale. Ted jsem vecer jel a srnka na ceste - pritelkyne ridila - ja jsem jako spolujezdec nezavahal a brzdil jsem jako prvni - i hned mlada, ale byl jsem rychlejsi a zadek si piskl - no docela jsem ji zatahl dost, ale ze bych zabrzdil ruckou to by asi neslo. Editováno: 9. Září 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Mno brzdí nic moc... ale jak tak koukám, tak to asi je vlastnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.