Albert Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Vy co máte v zadu kotouče, jak vám brzdí ruční brzda? Mě teda nic moc. Octavia RS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 (edited) na suchym asfaltu jsem ju neurval ale na kostkách se už blokly 225/ 40 - 18 desky zeleny feroda zadní brzdy obyč kotouč (ne RS) Edited September 8, 2007 by Vaša Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pet Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Vy co máte v zadu kotouče, jak vám brzdí ruční brzda? Mě teda nic moc. Octavia RS Naprostá spokojenost .Na mokru se bloknou v pohodě.Na suchu se nezablokují ,ale brzdí OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
topi Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Podobne, na mokru blokuje, ale na suchu "len" brzdí. Škaredé bubny brzdia lepšie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted September 9, 2007 Author Share Posted September 9, 2007 No právě. Bubny brzdí daleko líp. Na kotouč je asi potřeba větší tlak. Z kopce bych nebyl schopný na ručku zabrzdit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavie81 Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 No právě. Bubny brzdí daleko líp. Na kotouč je asi potřeba větší tlak. Z kopce bych nebyl schopný na ručku zabrzdit. me to brzdi fest,ale ze bych to blokl na suchu pri jizde,no nevim......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 (edited) Ja mam bubny - 1.6 74KW - meneny v bubnech brzd. oblozeni, pruzinky, ale prasatka jsem nechal. Na mokru je roznu v poho, ale na suchu musim hodne zatahnout - nejak to dokaze pisknout na suchu, ale neblokuji stale. Ted jsem vecer jel a srnka na ceste - pritelkyne ridila - ja jsem jako spolujezdec nezavahal a brzdil jsem jako prvni - i hned mlada, ale byl jsem rychlejsi a zadek si piskl - no docela jsem ji zatahl dost, ale ze bych zabrzdil ruckou to by asi neslo. Edited September 9, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Mno brzdí nic moc... ale jak tak koukám, tak to asi je vlastnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts