fyk77 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 trocha inspirace pro ty, co si radi zdobi baracek...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Mooooc pěkné, to by se mi taky líbilo, super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 To je supr a ta hudba je perect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Hudba špica i ty světýlka, no pohlupaví američani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Já byl týden tomu v Tatře na den otevřených dveří a po Kabátech tam dělali ohňostroj.Musím říct,že lepší jsem neviděl.Byl také s hudbou a podle ní to bouchalo,trvalo to dosti dlouho a fakt pecka.Toto je taky prda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Co je to za muz iku ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Noo tak to je fakt něco..jen musí doma pořád zakopávát o prodlužky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Co je to za muz iku ???? Trans Siberian Orchestra - Winter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Co je to za muz iku ???? Trans Siberian Orchestra - Winter Málem jsi mě dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Nechtěl bych vidět ten účet z elektřinu Jinak ta muzika je fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Nechtěl bych vidět ten účet z elektřinu Jinak ta muzika je fakt super v Českém provedení - nechtěl bych vidět souseda, až uvidí svůj účet za elektriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Mi stačí , že mi od souseda bliká celou noc do okna šílená dijoda z alarmu na oktáfce. Tě bůch celou noc taková divočina. Na odstřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Co je to za muz iku ???? Trans Siberian Orchestra - Winter Prave posloucham v kuse jeich druhe album z roku 1998 - opravdu vynikajici, vrele doporucuju .. A Tobe diky za info! Mila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 (editace) Ty voe fakt. Já myslel že si ze mě dělá George Couser pikaču. Sorry. Máš u mě pivko. Editováno: 20. Září 2007, autor: pafel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Tak jsem našel ještě jedno video na stejnou písničku a je to obojí bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.