Vontas Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Zdravim,poradite mi nekdo,jestli ma OI stejne kliky na dverich jako Passat B5.?Chci koupit chrom pod ty kliky a nemuzu to sehnat,vsude je to jen na Octavky a fabie. Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 I kdyby byly kliky stejné tak ti to nic neřeší. Ty potřebuješ vědět, jestli je stejná prohlubeň ve dveřích (jestli jsem teda dobře pochopil, co tam chceš dávat). Prostě jít a změřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Zdravim,poradite mi nekdo,jestli ma OI stejne kliky na dverich jako Passat B5.?Chci koupit chrom pod ty kliky a nemuzu to sehnat,vsude je to jen na Octavky a fabie. Diky za radu A co zkusit jít někam do obchodu a rozumně se dohodnout s prodejcem a zkusit tam ty misky jen tak vložit a hned uvidíš jak to vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.