Publikováno Duben 2, 200619 r Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak se dají sundat ochrané lišty na dveřích? Jsou tam jenom přilepené nebo tam jsou nějaké pojstky. Díky za radu
Duben 2, 200619 r nalepeno, nahřát, počkat na teplo už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové
Duben 2, 200619 r Jéé, promiň, řešili to na Fabii. : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3379&hl=lišty http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6869&hl=lišty
Duben 2, 200619 r nalepeno, nahřát, počkat na teplo už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové Nalepit jdou zpátky, ale velmi špatně, jsem to dělal.
Duben 2, 200619 r nalepeno, nahřát, počkat na teplo už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové Nalepit jdou zpátky, ale velmi špatně, jsem to dělal. Staci dat novou 3M pasku zespoda a je to!
Duben 3, 200619 r ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove ty užší ja uz mel ty uzky ale koupil jsem si novy
Duben 3, 200619 r ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove A kolik tě stály? cca 800 sada
Duben 3, 200619 r Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným.
Duben 4, 200619 r Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. KDE?
Duben 4, 200619 r Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne
Duben 5, 200619 r Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ???
Duben 5, 200619 r Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? sada znamena komplet snad,takže 4dveře 4ks lišt v sadě...mike53 nekupoval si náhodou ty širší(nehacelift) lišty? to co kupoval baurak(uzké lišty) na str škody-auto 826,- sada
Duben 5, 200619 r Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? nene...vsechny 4
Duben 5, 200619 r Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? sada znamena komplet snad,takže 4dveře 4ks lišt v sadě...mike53 nekupoval si náhodou ty širší(nehacelift) lišty? to co kupoval baurak(uzké lišty) na str škody-auto 826,- sada Ano kupoval jsem ty širší prtože dolepím jen tu jednu a jak by to vypadalo jednu slabou a ostatní silné
Duben 5, 200619 r Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? nene...vsechny 4 Aha, takze sada v tomto pripade znemena 4... No a mam zase o neco sirsi rozhled...
Duben 6, 200619 r Aha, takze sada v tomto pripade znemena 4... No a mam zase o neco sirsi rozhled... jj sada jsou 4...nebo je jeste prodavaj jednotlive ale ty jsou v celkovem souctu drazsi...tak ze se vyplaty koupit vsechny v sade
Duben 23, 200619 r no ja osobne mam listy sundany a libi se mi to vic kdyz tam nejsou Nemohl by jsi prosím hodit foto?Budu dávat dveře do laku a nevím co s lištami,jestli do laku,nebo je tam nedávat vůbec.Dík
Duben 24, 200619 r Ahojte. Jak na přelakování lišt? Musí se strhnout a pak nalepit nebo naostro? Na kolik to asi příjde?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.