Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak se dají sundat ochrané lišty na dveřích? Jsou tam jenom přilepené nebo tam jsou nějaké pojstky. Díky za radu

Už se to tu řešilo alespoň 5x. Hledej, není to tak dlouho...

nalepeno, nahřát, počkat na teplo ;) už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové

• Autor

Díky za odpovědi. Všude jsem to hledal, ale nikde jsem to nenašel. :D

nalepeno, nahřát, počkat na teplo ;) už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové

Nalepit jdou zpátky, ale velmi špatně, jsem to dělal.

nalepeno, nahřát, počkat na teplo  ;) už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové

Nalepit jdou zpátky, ale velmi špatně, jsem to dělal.

Staci dat novou 3M pasku zespoda a je to!

ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove ;)

ty užší ;)

A kolik tě stály?

ty užší ;)

ja uz mel ty uzky ale koupil jsem si novy

A kolik tě stály?

cca 800 sada

Protože mi někdo :angry: jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným.

Protože mi někdo :angry: jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným.

KDE?

to je dost ne :(

Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? :o

Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? :o

sada znamena komplet snad,takže 4dveře 4ks lišt v sadě...mike53 nekupoval si náhodou ty širší(nehacelift) lišty?

to co kupoval baurak(uzké lišty) na str škody-auto 826,- sada

nene...vsechny 4 ;)

sada znamena komplet snad,takže 4dveře 4ks lišt v sadě...mike53 nekupoval si náhodou ty širší(nehacelift) lišty?

to co kupoval baurak(uzké lišty) na str škody-auto 826,- sada

Ano kupoval jsem ty širší prtože dolepím jen tu jednu a jak by to vypadalo jednu slabou a ostatní silné ;)

nene...vsechny 4 ;)

Aha, takze sada v tomto pripade znemena 4... No a mam zase o neco sirsi rozhled... ;)

no ja osobne mam listy sundany a libi se mi to vic kdyz tam nejsou :):):):)

Aha, takze sada v tomto pripade znemena 4... No a mam zase o neco sirsi rozhled... ;)

jj sada jsou 4...nebo je jeste prodavaj jednotlive ale ty jsou v celkovem souctu drazsi...tak ze se vyplaty koupit vsechny v sade ;)

• 3 týdny později...
no ja osobne mam listy sundany a libi se mi to vic kdyz tam nejsou :):):):)

Nemohl by jsi prosím hodit foto?Budu dávat dveře do laku a nevím co s lištami,jestli do laku,nebo je tam nedávat vůbec.Dík

Ahojte. Jak na přelakování lišt? Musí se strhnout a pak nalepit nebo naostro? Na kolik to asi příjde?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.