Ondra16V Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 https://www.facebook.com/primacool/posts/10153436396556245 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Pracovním paradoxem je nazýván jev, kdy se tvá práce jeví naprosto bezvýznamná v případě žádosti o zvednutí platu, ale v případě žádosti o dovolenou je to ta nejdůležitější pozice na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Za mlhy se řidič přilepí na před ním jedoucí auto, které najednou zabrzdi, načež následovník do něj narazí a nadává. "Jak můžete tak náhle zabrzdit?!". Poškozený: "Promiňte, ale já teď stojím v garáži..." 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 https://www.facebook.com/primacool/posts/10153442110896245 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Tři čínští bratři - Chu, Bu a Fu se rozhodnou emigrovat do USA. Aby co nejdříve zapadli, změnili si jména - Chu na Chuck, Bu na Buck a Fu se radši vrátil do Číny. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 -- Z mobilu 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 "Tati, kup mi kolo.""Nemám peníze.""Tak prodej mámu.""Cože?""No co, mě už nekojí, tobě už nestojí a pro souseda ji živit nebudeme!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Fakty zo života Trvá 7 sekund, kým sa jedlo dostane z úst do žalúdku. Ľudský vlas udrží 3g. Dĺžka penisu je trojnásobok dĺžky palca. Stehenná kosť je pevná ako betón. Ženské srdce bije rýchlejšie než mužské. Ženy žmurkajú dvakrát viac než muži. Používame 300 svalov len, aby sme udržali rovnováhu, keď stojíme. Žena už dočítala až sem. Muž stále pozerá na svoj palec. Tereza bola matka, aj ked deti nemala, a Maria bola panna, aj ked deti mala. Plavčík upozorňuje návštevíka kúpaliska. "Pane, močiť do bazéna je zakázané!" "Áno, ale veď to robí každý!" "Možno, ale nikto to nerobí zo skokanského mostíka!" Pýta sa Jarka Mirky: - Mirka vieš aký je rozdiel medzi tebou a šampónom? - Žiadny, pretože šampón je na hlavu, ale aj ty si na hlavu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Tvoje žákajda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 že váháš, je to teď Ondrova absence za první pololetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Nojo,a rovnou oba 2 na mě A vy nevíte,že tady není hospoda?Pravidla Vám nic neříkají A teď do mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Tady není hospoda, to máš pravdu, ale lampárna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 šupajdi spát, bo zas budeš mít zítra zameškané hodiny . A tu si na Lampárně, takže víš kam si můžeš jít stěžovat ... třeba na lampárnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Sakra,tak to mi teď něco nevyšlo :D Pawouku,pro změnu tvůj omluvný list? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Já jsem technik, ne humanista z gymplu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Ty pozice nemáš úplně komplet 1) Superman – spící na stole, jedna ruka natažená vpřed 2) Rybář – spící vsedě, překřížené ruce, jednou jako by nahazoval prut 3) Hvězdář – spící s hlavou dozadu 4) Hodinář – opřený o pěsti 5) Odsouzený – s hlavou na stole a rukama svěšenýma přes roh stolu 6) Automechanik – pod stolem na zádech 7) Filozof – spící s podepřenou bradou 8) Plavec – ruce natažené dopředu a spojené (plave prsa) 9) U zubaře – spící s otevřenou pusou 10) Ježíš – opřený, ruce přes zábradlí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 (editace) My jednou na průmyslovce dostali poznámku celá třída do třídnice: (třída vydává záchodové zvuky) Omlouvám se za příšernou kvalitu, do školy jsem chodil v době, kdy foťák v mobilu s rozlišením vga bylo něco : ) Editováno: 4. Únor 2016, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.