Ondra16V Vloženo 18. Květen 2016 Vloženo 18. Květen 2016 Návštěva u maminky na zahradě- Rozhodl jsem se, že se cestou z práce stavím za matkou na zahrádce : dojedu k zahrádce, odemykám branku (matka má utkvělou představu, že ji tam někdo přepadne, okrade a znásilní, tak se zamyká.Ale aby nemusela každé návštěvě chodit odemykat, tak má klíč od branky v zámku), a ozve se z lehátka od chaty milé uvítání: „Kdo to sem leze???“Volám.„To su já, mami!!!“ a z lehátka se ozve: „Tož než dojdeš sem, napumpuj mě vodu!!!“Napumpuju ručně dva kubíkové balony na nožičkách, a su zpocený jak prase... Hlásím: „Hotovo!!!“a z lehátka se ozve:„Tož napumpuj aj bečku a studňovicu!!!“ volám“ „Ve studni už néni voda!!!“„Leda hovno, pumpuj!!! Eště sem neslyšela srk!!!!“Tož sem napumpoval, a jdu pozdravit matinku. Ta je na lehátku aříká:„Dáš si štamprlu?“já na to: „Mami, nedám, je horko a su zpocený!!!“ „A cos kurva dělal, že sa potíš???“„Napumpoval tři kubíky vody!!!“„Tož, aby saspřestal potit, mosíš si dal štamprlu!!“Tak zmožen tímto argumentem řikám:„Tož nalej!“A ona:„Běž natahnůt do sklepa, umyj štamprle a podej ně to!!“tak natahnu, naleju, cvakneme si. A matka se ptá: „A co chceš??“já: „No chtěl sem tě vidět, napumpovat ti vodu a dat si štaprlu!!!“ „A chceš erteple??“ „Nechcu, mami, na víkend jedu pryč, až v pondělí bych si dojel...„„A CHCEŠ ERTEPLE????“„… nechcu mami...„„ A CHCEŠ ERTEPLE?!?!?!?!?!?!?!“„…tak jo, mami, trošku si jich veznu!“Matka se zvedá, podává mi motyku, kýbl, a násadou hrobjí jak maršálskou holí ukazuje:„…. tamten důlek, ten důlek, kurva ten né, tam je naťovisko eště zelené....„Jak mě chytá nerv, řikám:„A nechceš si to nakopat sama????“„Né, mám nové nechty,zitra idu pařit se starcama!!!! (má sraz spolužáků, 70 roků)a doufám, kurva, že negdo bude tancovat,né jak minule, kdy sem mosela poprosit o tanec kuchařa!!!!“No tak sem nakopal kýbl erteplí, a matka:„A hrášek chceš??? „…..jasně, toho bych si vzal!!!“„Nasrat, už je zavařený, měls dojít dřív!!!“ „… a pivo by sis dal???“„…. ne!!!!“„…..ale já ano, tak mě pro něho zajdi do sklepa!!!“Tak jsem donesl ze sklepa PETku Zlatopramenu, vypili sme to. A matka : „Dopils, doneseš, a vezni celý balík!!„….tak mě na to dej peníze!!!“„JÁ, UBOHÁ DŮCHODKYNĚ?????“Polkl jsem hořkou slinu... a matka „Chceš cukety?“……….„jasně, morčata to pokřůpů!!!“ „Já ti dám morčata, cuketovů buchtu upečeš a cuketové zelí uděláš!„To už sem enom přikyvoval... A naráz máti : „Poslůchej, za tři týdny by otec slavil narozeniny. Nechceš dojít aj s tů tvojů kamošků, že bych kačeny upékla,zeliska nadělala, bramborové šiše navařila???“„Jasně mami, dojdeme!!!“„To su ráda, už ty kačeny sů v mražáku od loňska, že to negdo konečně zežere....„ sem polkl nasucho a matka: „Nedáme si pohárek vína???„Nemám chuť, mami!!!“„Sa ťa, kurva,neptám, esli máš chuť!!!! Nalej!!!!“Odjíždím, a řikám: „Nejak máš tu branku nahlů...“„No šak to čeká na tebe, abys to spravil!!!!“ Fakt , návštěva u maminky na zahradě dodá člověku elán, optimismu a chuť do života 2 Citovat
Wojnar Vloženo 19. Květen 2016 Vloženo 19. Květen 2016 Škoda, že hodně vtipů se tu opakuje a to docela v krátké době. To si taky umím otevřít nějakou stránku s vtipy a CTRL+C/CTRL+V jednou rukou zvládnu už skoro poslepu. Citovat
foxdivemaster Vloženo 20. Květen 2016 Vloženo 20. Květen 2016 (editace) Editováno: 20. Květen 2016, autor: foxdivemaster Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 23. Květen 2016 Vloženo 23. Květen 2016 To vypadá na studentskou stravu Spolužák vždy po X-týdnech někde vyhrabal kus bábovky, škrábajíc z ní plíseň se slovy: "to je dobrý-to je jen na povrchu" :-) To bylo vždy po příchodu z osvěžovny tak kolem 1:00 ranní 1 Citovat
wirer Vloženo 24. Květen 2016 Vloženo 24. Květen 2016 (editace) -- Z mobilu Editováno: 24. Květen 2016, autor: wirer 1 Citovat
wirer Vloženo 9. Červen 2016 Vloženo 9. Červen 2016 Trosku sa mi toho nazbieralo -- Z mobilu 1 Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Červen 2016 Vloženo 9. Červen 2016 A já kde se vzal ten čokl na reklamu "Dáf fi Fofolu?".... A helemese, von to vůbec není fejk...!!! 1 Citovat
panjawa Vloženo 15. Červen 2016 Vloženo 15. Červen 2016 Povídají si dva kamarádi: "Já na zlepšení trávení piju pivo, při nechutenství piju bílé víno, při nízkém tlaku červené víno, při vysokém koňak a když jsem nachlazený, tak si dám slivovici. "A kdy piješ vodu?" "Tak takovou chorobu jsem ještě neměl." 1 Citovat
panjawa Vloženo 15. Červen 2016 Vloženo 15. Červen 2016 Přiběhne vyděšená žena za svým mužem: "Pospěš si, Vojtěchu, do domku mé matky vešel strašný medvěd!" "Nemám tušení, jak bych ho mohl před tvou matkou ochránit." 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2016 Vloženo 18. Červen 2016 Proč sázím sportku? Pravděpodobnost výhry je tam totiž větší, než že dostanu přidáno v práci. Citovat
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2016 Vloženo 18. Červen 2016 Nejtěžší je vyřešit vraždu v cikánské osadě.Všechna DNA se shoduje a z ničeho se nedá odebrat otisky zubů. 2 Citovat
Ondra16V Vloženo 24. Červen 2016 Vloženo 24. Červen 2016 Můj dietolog mi k večeři doporučil jen tři kolečka mrkve.První dvě kolečka jsem snědl celkem v pohodě, ale když mi zahradník vezl třetí ... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.