lubobubik Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Radost mat takeho grafika. Tozvie na com fici...lebo aj ja chcem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 před 2 hodinami, Malta napsal: tak tuto židličku znám, tu má naše dcera taky Kuwa, tie sa snáď vyrábali po celom svete..... . Aj doma mám takú. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Policajt číta knihu. Pristúpi k nemu kolega a pýta sa ho:-Čo to čítaš?-Knihu.-O čom je?-O logike.-A čo je to, prosím ťa, tá logika? -Božemôj, veď to je jednoduché... Máš doma trebárs akvárium? -Mám. -No vidíš, z toho logicky vyplýva, že sú v ňom aj rybky. -Jasné, že sú. -A z toho logicky vyplýva, že máš tie rybičky rád. -Pochopiteľne! -No a keď máš rád rybičky, tak z toho logicky vyplýva, že máš rád aj ostatné zvieratká. -Mám rád aj ostatné zvieratká. -No a keď máš rád zvieratká, tak z toho logicky vyplýva, že máš rád aj ľudí. -Samozrejme. -No a keď máš rád ľudí a si normálny chlap, tak z toho logicky vyplýva, že máš rád ženy. -Jasnačka! -No a keď máš rád ženy, tak z toho logicky vyplýva, že nie si buzerant.. Natešený kolega okamžite letí do kníhkupectva a kúpi si tú istú knihu. Na druhý deň ju číta, pristaví sa pri ňom ďalší kolega a pýta sa ho: -Čo to čítaš? -Knihu. -O čom je? -O logike. -A čo je to, prosím ťa, tá logika? -Božemôj, veď to je také jednoduché. Máš doma akvárium? -Nemám. -Tak si buzerant! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Definice lásky na první pohled: To když se sejdou dva dostatečně nadržení a ne moc vybíraví lidi… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Bača šuká ovci a říká si: "Nechápu, co na těch kozách chlapi vidí..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Kámoš mi včera dal flašku slivovice. Bál jsem se, že ji cestou rozbiju, tak jsem ji vypil. Dobře jsem udělal. Spadl jsem z kola devětkrát. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 SMS od manželky: "Miláčku si nejlepší!" Odpověď manžela: "Chlastáš nebo porovnáváš?" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Jede sanitka a v ní řidič, doktor, sestřička a student na praxi. Jedou a najednou zničehonic řidič pustí volant a chytá se křečovitě rukama za krk. Dusí se, oči má někde na čele. Sestřička popadne lékárničku a praští řidiče do hlavy. Tomu hned záchvat přestává, chytá volant a jedou dál.Najednou doktor padá na podlahu, chytá se v křeči za krk, válí se po zemi a dusí se. Sestřička zas popadne lékárničku a praští ho do hlavy. Doktor se hned zvedne, sedne si a jedou dál, jako kdyby se nic nestalo. Student se celý v šoku obrací na doktora: „Jsem ve třetím ročníku a znám jenom teorii, žádná praxe, ale v životě jsem neslyšel o takových symptomech a metody léčby jsou natolik zvláštní, že jsem totálně zmatený. Můžete mi to aspoň trochu vysvětlit?!” A doktor flegmaticky odpovídá: „To neřeš, sestřičce se včera oběsil manžel, tak si z ní děláme prdel...” 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Tak pánové, kdo si ji ještě z domu pamatujete? (tu Rožnovskou) :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 před 32 minutami, slapnahrabe napsal: Tak pánové, kdo si ji ještě z domu pamatujete? (tu Rožnovskou) :-) tak přesně tuto jsme měli doma ... myslím tu spodní 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Pilot v letadle informuje cestující, co mají dělat v případě nehody. Když skončí, neuvědomí si, že nechal zapnutý mikrofon. Říká druhému pilotovi: "Teď si dám kávu a pak přefiknu tu novou letušku." Letuška za ním běží, aby mu řekla, že má zapnutý mikrofon. Zastaví ji jeden cestující a povídá: "Kam běžíš, vždyť říkal, že si dá ještě kafe." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.