Luďa Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Docela mě pobavil tenhle E-Mail co mi přišel. Vážení E-mail uživatele @seznam.cz, @email.cz Máme docasne omezený prístup k citlivým všechny funkce úctu v našem E-mailové úcty. V zájmu obnovení svého úctu prístup, musíte odpovedet na tento e-mail ihned s Vaším uživatelské jméno a heslo ______________) _______________). Vzhledem k mnohem nevyžádané / spamové e-maily mužete prijímat denne, v soucasné dobe modernizace všechny e-mailové úcty spam filtr pro omezení nevyžádané e-maily pro bezpecnost duvodu a na modernizaci naší nove zlepšené E-mailový úcet funkcí, aby zajistily nemáte zkušenosti servis prerušení. Musíte odpovedet na tento e-mail ihned se svým uživatelským jménem a heslem pro nám umožnují upgrade svého e-mailového úctu správne. confirmtion odkaz bude posílat k vám Re-Aktivace Váš e-mail V úvahu, jakmile jsme obdrželi Vaši odpoved a jste k Kliknete na "Potvrdit E-mail" odkaz na vaši poštu Úcet pole a zadejte toto císlo potvrzení: 1265 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Něco podobného mi taky přišlo,a evidentně to bylo taky přeloženo přes nějáký překládač. Ale určitě se najdou "důvěřiví blbci" co jim to heslo pošlou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Tak na toto by se chytil snad jedině úplný blbec Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 A pri tom se na to urcite nekdo hytil a jeste hyti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Ale musíš na to odpovědět, bo jinak se nedostanou k tvýmu účtu. Asi jim to radši pošlu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Ve firmě se rozbije WC, na recepci přijde opravář a ptá se „Tak kde je ten hajzl?“ „Ředitel je na dovolené.“ „Né, já myslím takové ty dvě nuly.“ „Oba náměstci jsou na jednání.“ „Né, vy mi furt nerozumíte! Já jdu tam, co dělají lidi hovno.“ „Jo, tak účtárna je v přízemí, marketing v prvním, IT v druhým… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Snad nebyl... Mladík je na plese a strašně se mu tam zlíbí krásná mladá slečna. Začne přemýšlet, jak ji nejlíp oslovit, aby neudělal ostudu. Otázka Kolik je hodin? je trapná, navíc ona nemá hodinky. Jak se jmenuješ? To je hned na začátek vlezlý. Půjdem si zatančit? Co by tak tančil, když to neumí. Jak tam tak sedí, nehty okousaný, najednou vidí, jak se zvedá a odchází k toaletám. Tentokrát sebere všechnu odvahu a jde za ní. Chvíli čeká přede dveřmi, když se najednou otevřou a vyjde z nich ona. Zhluboka se nadechne a zeptá se: "Sralas?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 A další můj nejoblíbenější... Leteckej den, piloti predvádej co umej a jako vždycky je vylosovanej jeden civilista, kterej si muže vyzkoušet jaký to je proletet se s akrobatickym pilotem. Takže, onen štastlivec nastoupí do stíhacky a je patricne arogantní, tak si pilot rekne, že mu teda ukáže... Start a hned první figura, letoun se vrátí do normální polohy a pilot se ptá chlápka: "tak co - jak je?" Chlápek s ledovim klidem:"sem cekal", tak pilot mírne nasranej udelá mnohem složitejší cvik a opet se ptá: " a co ted jak se cítíte?" - to sem taky cekal - zní pilotovi ve sluchátkách. Tak, ten, vytocenej uplne na maximum, obrátí letadlo vzhuru nohama a tak podletí most. Po návratu do normální polohy se zase ptá a chlápek prizná - "no tak todle jsem fakt necekal. Pilot je spokojenej a ukoncí let. Když vystupují ze stíhacky, ríká pilot tomu chlápkovi - teda reknu vám,takovýho tvrdase civilistu jsem ešte nepotkal. Chlápek se zamyslí a riká, no po pravde, pri tom prvním cviku jsem se pochcal - což jsem čekal, pri druhym, sem se posral - a to jsem taky čekal, ale při tom třetim, kdy mi to všecko nateklo do helmy - tak to sem fakt nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Photoshop alebo realne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 (editace) Podle mě se tento photoshop moc nepovedl Editováno: 23. Březen 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 No tak ale zase proč né? Zase tak nemožné to není přeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 podle mně real Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 myslel som, ze je to fake, ale tie tiene vyzeraju realne...hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Už podle toho,že ten nárazník nemá mřížky,tak si říkám,že to je jen bastl kutila... Na fotomontáži by byl nějakej pěknej čumák no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Je to s vysokou pravděpodobností "reál bastl" - napovídá tomu i horní strana kapoty, kde chybí podélný prolis. Autor upižlal blatníky od feliny, aby k nim pasovaly světla a nárazník od FII, upravil přední hranu kapoty navařením nebo nalaminováním lišty se znakem, všecko přefoukal nějakým sprejem a hnedle má "new design" svého vozítka... A navíc - není to "tuzemsko" - když se pozorně podíváte na tabulku značky, je tam číslo ve tvaru A - 12345, což neodpovídá ani jednomu systému v dnešní době v ČR platné - tedy staršímu ABC - 12 - 34 nebo novějšímu 1A2 - 3456 případně 1AB - 2345. Daleko spíš to odpovídá nějakému ne příliš vzdálenému státu, kde legislativa není k majitelům aut tak strohá co se přestaveb týče - respektive nikoho nezajímá, co si na nauto namontujete, pokud s tím zrovna nenapodobujete místní policajty nebo další prominentní účastníky provozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Zamilovaná žena píše svému miláčkovi SMSku: "Jestli spíš pošli MI tvoje sny. Jestli se směješ, pošli MI tvůj úsměv. Jestli pláčeš polšli MI tvoje slzy." Romantický miláček jí odpoví: "Pravě seru. Mám Ti něco poslat??!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Sice ta značka na Fabiofelicii není tak moc dobře vidět, ale podle formátu číslic mě to přijde Rakousko a zdá se mi,že na začátku je velké písmeno W,což by znamenalo Wien. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Dobrej fór...Přidávám mezi oblíbené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 :D :D ten se poved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Voják ZVS posílá domů v balíčku granát a na obal napíše: "Babi! Když zatáhneš tady dole za ten vystrčenej provázek, tak dostanu 3 dny volna..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Pokračování Netopýra. http://www.stream.cz/video/672461-batman-v-lamborghini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 To je borec - dobrý Bat auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.