azriel Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Návštěva u maminky na zahradě- Rozhodl jsem se, že se cestou z práce stavím za matkou na zahrádce : dojedu k zahrádce, odemykám branku (matka má utkvělou představu, že ji tam někdo přepadne, okrade a znásilní, tak se zamyká.Ale aby nemusela každé návštěvě chodit odemykat, tak má klíč od branky v zámku), a ozve se z lehátka od chaty milé uvítání: „Kdo to sem leze???“Volám.„To su já, mami!!!“ a z lehátka se ozve: „Tož než dojdeš sem, napumpuj mě vodu!!!“Napumpuju ručně dva kubíkové balony na nožičkách, a su zpocený jak prase... Hlásím: „Hotovo!!!“a z lehátka se ozve:„Tož napumpuj aj bečku a studňovicu!!!“ volám“ „Ve studni už néni voda!!!“„Leda hovno, pumpuj!!! Eště sem neslyšela srk!!!!“Tož sem napumpoval, a jdu pozdravit matinku. Ta je na lehátku aříká:„Dáš si štamprlu?“já na to: „Mami, nedám, je horko a su zpocený!!!“ „A cos kurva dělal, že sa potíš???“„Napumpoval tři kubíky vody!!!“„Tož, aby saspřestal potit, mosíš si dal štamprlu!!“Tak zmožen tímto argumentem řikám:„Tož nalej!“A ona:„Běž natahnůt do sklepa, umyj štamprle a podej ně to!!“tak natahnu, naleju, cvakneme si. A matka se ptá: „A co chceš??“já: „No chtěl sem tě vidět, napumpovat ti vodu a dat si štaprlu!!!“ „A chceš erteple??“ „Nechcu, mami, na víkend jedu pryč, až v pondělí bych si dojel...„„A CHCEŠ ERTEPLE????“„… nechcu mami...„„ A CHCEŠ ERTEPLE?!?!?!?!?!?!?!“„…tak jo, mami, trošku si jich veznu!“Matka se zvedá, podává mi motyku, kýbl, a násadou hrobjí jak maršálskou holí ukazuje:„…. tamten důlek, ten důlek, kurva ten né, tam je naťovisko eště zelené....„Jak mě chytá nerv, řikám:„A nechceš si to nakopat sama????“„Né, mám nové nechty,zitra idu pařit se starcama!!!! (má sraz spolužáků, 70 roků)a doufám, kurva, že negdo bude tancovat,né jak minule, kdy sem mosela poprosit o tanec kuchařa!!!!“No tak sem nakopal kýbl erteplí, a matka:„A hrášek chceš??? „…..jasně, toho bych si vzal!!!“„Nasrat, už je zavařený, měls dojít dřív!!!“ „… a pivo by sis dal???“„…. ne!!!!“„…..ale já ano, tak mě pro něho zajdi do sklepa!!!“Tak jsem donesl ze sklepa PETku Zlatopramenu, vypili sme to. A matka : „Dopils, doneseš, a vezni celý balík!!„….tak mě na to dej peníze!!!“„JÁ, UBOHÁ DŮCHODKYNĚ?????“Polkl jsem hořkou slinu... a matka „Chceš cukety?“……….„jasně, morčata to pokřůpů!!!“ „Já ti dám morčata, cuketovů buchtu upečeš a cuketové zelí uděláš!„To už sem enom přikyvoval... A naráz máti : „Poslůchej, za tři týdny by otec slavil narozeniny. Nechceš dojít aj s tů tvojů kamošků, že bych kačeny upékla,zeliska nadělala, bramborové šiše navařila???“„Jasně mami, dojdeme!!!“„To su ráda, už ty kačeny sů v mražáku od loňska, že to negdo konečně zežere....„ sem polkl nasucho a matka: „Nedáme si pohárek vína???„Nemám chuť, mami!!!“„Sa ťa, kurva,neptám, esli máš chuť!!!! Nalej!!!!“Odjíždím, a řikám: „Nejak máš tu branku nahlů...“„No šak to čeká na tebe, abys to spravil!!!!“ Fakt , návštěva u maminky na zahradě dodá člověku elán, optimismu a chuť do života 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Škoda, že hodně vtipů se tu opakuje a to docela v krátké době. To si taky umím otevřít nějakou stránku s vtipy a CTRL+C/CTRL+V jednou rukou zvládnu už skoro poslepu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 (editace) Editováno: 20. Květen 2016, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 -- Z mobilu 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 To vypadá na studentskou stravu Spolužák vždy po X-týdnech někde vyhrabal kus bábovky, škrábajíc z ní plíseň se slovy: "to je dobrý-to je jen na povrchu" :-) To bylo vždy po příchodu z osvěžovny tak kolem 1:00 ranní 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 (editace) -- Z mobilu Editováno: 24. Květen 2016, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Trosku sa mi toho nazbieralo -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 A já kde se vzal ten čokl na reklamu "Dáf fi Fofolu?".... A helemese, von to vůbec není fejk...!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panjawa Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Povídají si dva kamarádi: "Já na zlepšení trávení piju pivo, při nechutenství piju bílé víno, při nízkém tlaku červené víno, při vysokém koňak a když jsem nachlazený, tak si dám slivovici. "A kdy piješ vodu?" "Tak takovou chorobu jsem ještě neměl." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panjawa Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Přiběhne vyděšená žena za svým mužem: "Pospěš si, Vojtěchu, do domku mé matky vešel strašný medvěd!" "Nemám tušení, jak bych ho mohl před tvou matkou ochránit." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Proč sázím sportku? Pravděpodobnost výhry je tam totiž větší, než že dostanu přidáno v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Nejtěžší je vyřešit vraždu v cikánské osadě.Všechna DNA se shoduje a z ničeho se nedá odebrat otisky zubů. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Můj dietolog mi k večeři doporučil jen tři kolečka mrkve.První dvě kolečka jsem snědl celkem v pohodě, ale když mi zahradník vezl třetí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.