Srpen 14, 20178 r před 2 hodinami, Ondra16V napsal: Ale ne jen jsem proste v posledni dobe nasel vic veci o Brnu no já jen aby jsi se pak Brnu nemusel vyhýbat jak čert kříži
Srpen 14, 20178 r slapnahrabe : Ak sa ti posere miešačka je po dovolenke. Aquapark máme odkukaný z Prahy Karlína roku 2002 , na Bali sme ešte nedoplávali a pre veľký úspech sa to rozšírilo..... Upraveno Srpen 14, 20178 r od Effendi
Srpen 14, 20178 r před 3 hodinami, Malta napsal: no já jen aby jsi se pak Brnu nemusel vyhýbat jak čert kříži A kde že to Brno vlastně je? Jo,už vím řídce obydlená zatáčka mezi Prahou a Vídní Však už to tu padlo
Srpen 14, 20178 r před 9 hodinami, Effendi napsal: Aquapark máme odkukaný z Prahy Karlína roku 2002 Ne každý Pražák může jet do Benátek, tak přitekly Benátky do Prahy
Srpen 15, 20178 r Stačil by nejaký skrytý zvyšok z ohrady alebo dopravná značka a dievča by sa rehotalo do konca života. Ale adrenalín to isto bol.
Srpen 15, 20178 r Zdroj niekde na nete : Kapitalizmus je lepší než socializmus. V socializme zlodeji kradli toaletný papier, mydlo, ceruzky. V kapitalizme zlodeji kradnú fabriky vyrábajúce toaletný papier, mydlá, ceruzky. V socializme robotnici dostávali prebytky. V kapitalizme sú robotnici prebytkom sami o sebe. V socializme kradlo veľa ľudí, ale málo. V kapitalizme kradne málo ľudí, ale zato veľa. V socializme sa o zlodejoch písalo v čiernej kronike a sedeli v base. V kapitalizme sa o zlodejoch píše ako o celebritách a sedia v daňových rajoch…
Srpen 19, 20178 r Mladá, čerstvo vyštudovaná blonďavá psychologička, nastupuje do prvej práce. Stala sa psychologičkou na základnej škole. Hneď od rána behá a hľadá nejaký „problém“. Vyjde na školský dvor tam vidí skupinku chlapcov, ako sa hrajú. Vtom si všimne jedného, ako stojí neďaleko, len tak - krok vlavo, potom dva doprava...Psychlogička si hovorí: No, to je jasné, introvert, začnem s ním ihneď terapiu a zapojím sa do hry...! Podíde k nemu a milo ho osloví: „Čože sa deje zlatíčko...? Prečo sa nehráš s ostatnými a len poskakuješ doľava, doprava? Máš nejaké problémy sa zaradiť k ostatným alebo ťa šikanujú? Zver sa mi, mne môžeš plne dôverovať...“ A chlapček prekvapene odsekne: „Teta, choďte do piče, ja som brankár.“ Být mámou je super. Ráno vstaneš, uvaříš si kávu, večer si sedneš a v klidu si ji vypiješ. Dříve muži ženám posílali květiny, dnes jsou to fotky erekce. V podstatě je to stejný, taky to časem zvadne...
Srpen 20, 20178 r Paradox dne:Muži s nejmenšími penisy bývají ti největší kokoti. Víš jaký péro měla princezna Diana naposledy v hubě? Z přední nápravy!
Srpen 20, 20178 r Daruji přítelkyni. Nedávno mi jí naboural nějaký týpek a tak už se na ní nechci dál prohánět. Jsem teprve druhý majitel. Totiž tomu prvnímu jsem jí taky naboural a tak mi ji nakonec přenechal jako ji chci předat dál teď já. Netuším jestli byla bouraná jen jednou za dobu co ji mám, ale daruju k ní i gumy na zimu a na léto. Dva vystřelené airbagy. Servis stojí hodně, ale za to moc nežere. Teď nějaké technické údaje. STAV: OjetéROK VÝROBY: 1994NAJETO: nevím přesně, nejspíš stočený tachometr VÝKON(v koních): 1/2 V PROVOZU OD ROKU: 2009 ZEMĚ PŮVODU: Česká Republika BARVA KAROSERIE: bílá poznámka: Už je trochu vyběhaná a tak hůře maže. Doporučuji jen zkušenějším řidičům......
Srpen 23, 20178 r „Miláčku, co se ti na mně nejvíc líbí? Moje krásná tvář, moje sexy tělo, nebo má inteligence?“„Tvůj smysl pro humor.“ U doktora: "Začnu tou lepší zprávou. Váš syn nebude mít v životě problémy při hledání místa k zaparkování."
Srpen 26, 20178 r Učiteľka chce naučiť deti narábať s peniazmi, a tak dá každému 10 korún, majú za to niečo kúpiť, a na druhý deň im povie, či rozumne vynaložili s tými peniazmi.Tak sa teda chváli Anička:-Prosím pekne, ja som kúpila čerešne. Všetky som zjedla, kôstky som zasadila a idem čakať na úrodu.- Múdro Anička. A čo ty Jožko?- Ja som kúpil marhule, a kôstky som zasadil.- Výborne Jožko. ... a ty Móricko?- Ja som kúpil jaternicu.- S pánom bohom, jaternicu a to už čo je na tom rozumné?- No tak večer sa s ňou sestra sexuálne ukojila, potom sme ju zjedli, črevo otec použil ako kondóm, ráno sme sa do neho vysrali, mama to išla reklamovať, a tu máte tých desať korún pani učiteľka.
Srpen 26, 20178 r Viete preco boh vymyslel vaginalnu mykozu? Aby aj zena vedela ake je to zit s chorou picou. Preco ma zena o jednu mozgovu bunku viacej nez kon ? Aby ked zmyva dlazku nepila z vedra Aky je rozdiel medzi akne a farárom? Akné sa neurobí na tvári 8 ročného chlapca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.