Malta Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 lepší reklamu si Renault nemohl ani přát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Cikán si vypíchne oko a dostane od pojišťovny 20.000,-. Sedí a přemýšlí: "vypíchnu si i to druhé a budu mít na plazmovou televizi." Woe andilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Není nad spokojeného zákazníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Woe andilku ňákej problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Woe andilku ňákej problém?? Ale jo, lidi sou kurvy a nechtej platit za provedenou praci, ale spis me to rozesmalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 to mi poslal kamos pres ICQ, tak sem si rekla, ze to tu dam no hlavne ze to splnilo ucel "usmev prosim" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Česko-maďarský překladový slovník rumunský prezident - osral desku penzista - uštvánléty vložka - kečupgáza funkcionář - kuleváloš hřbitov - kostrakemping, tuhoškemping včela - seremed vosa - neseremed čmelák - neseremed turbo uklízečka - hádrošmátra kamzík - terénkoza přestavba - jakeškec Česko-japonský překladový slovník prostitutka - majijakojamu prodavačka - šidilidi atomová bomba - samajama domyfuč potápěč - čumizgumi manželka - akaši takaši mojaši ředitel - nemako náměstek - jakomako sekretářka - omako vrátný, hlídač - čumako mistr - mako dělník - makojakopako Česko-slovenský překladový slovník veverka - drevokocúr Limonádový Joe - Malinový Dežo Česko-španělský překladový slovník policista - Don Debilo tajný - Don Debilo inkognito pomocník - Don Debilo inkognito amatero typické argentinské tango - tango argentino typičo Česko-polynézský překladový slovník milovala - akumala takudala Česko-vietnamský překladový slovník mám tě rád - jemně mně ho mni mám tě ráda - jemně mně ji mni Česko-italský překladový slovník miluj mě - opri ma primo tuto, vydri ma festo potrat - adio embryo Česko-polský překladový slovník rychlík - šilena mašina prezervativ - galoša na kamoša trojčata - tri pupičky z jednej pičky blecha - gangster košulovy homouš - labužnik prdelovy brýle - auslogi na drotach dvojčata - dva gizdy z jedej pizdy ježek - kaktus pochodovy kamzík - koza turystyčna saze - presovana tma splipy - futralok na měkyša tchýně - babanepotrebna vodovod - čuraček zazděny Česko-čínský překladový slovník rozhledna - čum sem čum tam silonové kalhotky - fuči na čiču Česko-finský překladový slovník impotent - Naomak Mekky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Není nad spokojeného zákazníka ti spokojni su tu : http://www.renault.nazory.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Syn se zamiluje a sděluje rodičům, že se chce oženit. "Která to je?" "Gábinka z vedlejšího baráku". "Synu" říká táta "musíme si promluvit". Vylezou spolu ven a táta s omluvou přiznává, že v mladí udělal chybu, a že Gábinka je jeho biologická dcera. Syn to pochopil a chodil nešťastný přes půl roku. Po půl roce přiběhne zas a oznámí, že se zamiloval a že se chce oženit s Martinkou odnaproti... Situace se doslova opakuje. Rozhořčený syn běží za mamou a říká, že se tak nikdy neožení protože taťka je biologickým otcem všech pěkných holek... "Ale synku, jen se v klidu ožeň se s Martinkou" říká mama "třeba náš táta je její biologickým otcem, ale tvým rozhodně není". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Já tu přidám taky jeden, ale asi si tu už neškrtnu. Hádanky - Sportovní čínština: Jak se řekne čínsky fotbalista? Ťan. A mizerný fotbalista se řekne? Spar Ťan! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Policajt vysvetluje novackum matiku "5-7+2=0, chapete?" "Nechapeme" "Dobre, tak vam dam priklad. V autobuse jede 5 policistu. 7 jich vystoupi. Kolik policistu musi nastoupit aby v autobuse nebyl nikdo?" A dalsi "Pachatel brutalni vrazdy ve fit centru ujel policistum na rotopedu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Prijde pani ucitelka s nabidkou pro deti, ze kazdy patek da zaludnou otazku a kdyz ji nekdo spravne zodpovi, muze si uzit o dva dny prodlouzeny vikend. Prvni patek se pta deti, kolik hvezd je na nebi ... nikdo nevi. Druhy tyden se pta, kolik litru vody je ve vsech morich ... opet nikdo netusi. Az se treti tyden Pepicek nasere a ve ctvrtek vecer si pripravi dve kulecnikove koule a nabarvi je cernou barvou. Druhy den, kdyz chce pani ucitelka polozit svou otazku, hodi koule na zem a ty se s velky ramusem rozkutaleji po tride. Pani ucitelka se vztekle otoci na tridu a vykrikne: "Tak kdo je ten vtipalek s cernejma koulema???" "Bill Cosby, nashledanou v utery." odpovi Pepicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Prijde pani ucitelka s nabidkou pro deti, ze kazdy patek dazaludnou otazku a kdyz ji nekdo spravne zodpovi, muze si uzit o dva dny prodlouzeny vikend. Prvni patek se pta deti, kolik hvezd je na nebi ... nikdo nevi. Druhy tyden se pta, kolik litru vody je ve vsech morich ... opet nikdo netusi. Az se treti tyden Pepicek nasere a ve ctvrtek vecer si pripravi dve kulecnikove koule a nabarvi je cernou barvou. Druhy den, kdyz chce pani ucitelka polozit svou otazku, hodi koule na zem a ty se s velky ramusem rozkutaleji po tride. Pani ucitelka se vztekle otoci na tridu a vykrikne: "Tak kdo je ten vtipalek s cernejma koulema???" "Bill Cosby, nashledanou v utery." odpovi Pepicek Pokud si vzpominam na navštěvu ve Štramberku tak "Cosby" neni černej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Já tu přidám taky jeden, ale asi si tu už neškrtnu.Hádanky - Sportovní čínština: Jak se řekne čínsky fotbalista? Ťan. A mizerný fotbalista se řekne? Spar Ťan! naopak, vyrobne...mas u me velke PLUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Já tu přidám taky jeden, ale asi si tu už neškrtnu.Hádanky - Sportovní čínština: Jak se řekne čínsky fotbalista? Ťan. A mizerný fotbalista se řekne? Spar Ťan! naopak, vyrobne...mas u me velke PLUS Baníííík pí*o Tady moc sparťanů neboli mizerných fotbalistů není, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Já tu přidám taky jeden, ale asi si tu už neškrtnu.Hádanky - Sportovní čínština: Jak se řekne čínsky fotbalista? Ťan. A mizerný fotbalista se řekne? Spar Ťan! naopak, vyrobne...mas u me velke PLUS Slávisto posranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Já tu přidám taky jeden, ale asi si tu už neškrtnu.Hádanky - Sportovní čínština: Jak se řekne čínsky fotbalista? Ťan. A mizerný fotbalista se řekne? Spar Ťan! naopak, vyrobne...mas u me velke PLUS Slávisto posranej pod to se podepisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Já tu přidám taky jeden, ale asi si tu už neškrtnu.Hádanky - Sportovní čínština: Jak se řekne čínsky fotbalista? Ťan. A mizerný fotbalista se řekne? Spar Ťan! naopak, vyrobne...mas u me velke PLUS Slávisto posranej pod to se podepisu jak jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) taky jsem si s chutí zastřílel do jeho hrudníčku Editováno: 19. leden 2007, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no prave, vsechno sem ti pochytal..lamy spartansky cirkus letna : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no prave, vsechno sem ti pochytal..lamy spartanskycirkus letna :<!--emo&:--><!--endemo--> kecáš,cedník je proti tobě plná nádoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Pokud si vzpominam na navštěvu ve Štramberku tak "Cosby" neni černej ty si mu videl "koule" ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 asi si me dlouuuuuuuuho nevidel chytat panacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.