Leden 19, 200718 r no prave, vsechno sem ti pochytal..lamy spartanskycirkus letna :<!--emo&:--><!--endemo--> Neboj Vitto, nejsi v tom sam, taky sem sesivanej
Leden 19, 200718 r Dlouho jsme se anekdotě pana šéfa smáli, než jsme pochopili, že jde o pracovní úkol. O půlnoci zvoní zvonek u Vonásku. „Kdo je?“ „Soused“ „A co chcete, člověče, tak pozdě v noci?“ „Máte česnek?“ „Nemáme!“ Asi za půl hodiny zvoní zvonek znovu. „Kdo je?“ „Soused.“ „A co pořád chcete?!“ „Nic, nesu vám česnek.“ Stáj Formule 1 – Ferrari při své návštěvě České republiky zjistila, že zdejší mladí romští chlapci dokáží z automobilu odmontovat všechna čtyři kola v extrémně krátké době a to i bez použití speciálního nářadí. Jelikož závody se dnes víc než na trati vyhrávají v depu, dostal současný tým mechaniku vyhazov a na jejich místo Ferrari angažovalo partu romských mladíku z Čech. Při první zastávce proběhlo vše nad míru dokonale. Chlapci během 3.5 vteřiny vyměnili všechna kola. Problém nastal poté, co během dalších 10 vteřin stihli auto přestříkat, přemalovat mu startovní čísla a prodat ho stáji McLaren. Dva policajti najdou zrcátko. První říká: „Ty vole moje fotka, asi jsem ji tady ztratil.“ Druhý říká: „Ukaž, co by tady dělal tvoje fotka? No jasně to není tvoje fotka, to je moje fotka.“ Začnou se hádat. „Půjdeme za šéfem, ten nás rozsoudí.“ Šéf: „Tak hoši ukažte, co to tu máte? Ani jeden z Vás nemá pravdu, to je moje fotka.“ A strčí zrcátko do kapsy. Přijde domů a jeho dcera mu hned probírá kapsy. Najde zrcátko. „Mami, táta má v kapse fotku nějaké kurvy.“ Máma: „Ukaž…, a je nějaká stará a hnusná ne?“
Leden 20, 200718 r Sakra, se mně ulevilo, sem si myslel, že to veme někdo moc osobně. Není SparŤan jako Sparťan, žejo... Hmm, když už z té vaší Prahy,tak Bohemka
Leden 20, 200718 r Jeden koncernovy Tři pracovníci z koncernu VW si povídají, co udělají s vánočními odměnami. První říká: "Pracuji ve VW-Audi v Německu, z vánočních odměn si koupím nové auto a za zbytek pojedu s manželkou na zimní dovolenou do Alp." Druhý říká: "Pracuji ve VW-Seatu ve Španělsku, za vánoční odměny si nechám vybudovat doma na zahradě krytý bazén a za zbytek pojedu na třítýdenní dovolenou k moři do Austrálie a na Nový Zéland." Třetí říká: Pracuji ve VW-Škodovce v Čechách a za vánoční odměny si koupím malý televizor. . ostatní se ho hned ptají: "A co zbytek?" Třetí říká: "Zbytek mi na něj přidají rodiče ..."
Leden 21, 200718 r Sakra, se mně ulevilo, sem si myslel, že to veme někdo moc osobně.Není SparŤan jako Sparťan, žejo... Hmm, když už z té vaší Prahy,tak Bohemka Mna ja, jenze Bohemka iz history
Leden 21, 200718 r Sakra, se mně ulevilo, sem si myslel, že to veme někdo moc osobně.Není SparŤan jako Sparťan, žejo... Hmm, když už z té vaší Prahy,tak Bohemka Mna ja, jenze Bohemka iz history Aspoň tohle předvedli: http://www.sport.cz/fotbal/fotbaliste-bohe...6520_b90bj.html A zaplnili hlediště...
Leden 21, 200718 r To neni spatny, jen tak dal... Jinak me ten fotbal zas az tak moc nebere, ja mam radsi jiny sporty, treba v noci sem mel mensi oczko z tyhlety sikuly http://sport.idnes.cz/senzace-safarova-por...70134_tenis_vis
Leden 21, 200718 r No coment !!!!!!!http://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=10966 už sem to někde viděl neuveřitelné!
Leden 21, 200718 r na pár metrech udělat takovejhle kotrmelec to chce hodně cviku a člověk musí bejt pořádnej machr
Leden 22, 200718 r Přijde úřednik z berňáku do synagogy za rabínem a říká: Mám u vás udělat finanční kontrolu! Takže: co děláte se zbytky svíček? Rabin: Posbíráme je a pošleme zpátky do továrny na výrobu svíček. Oni nám pak čas od času pošlou jednu bednu svíček zdarma. Berňák: To byste ale měli z toho daru platit daně! A co dělate s drobky od rozdávaného chleba pro chudé? Rabin: Posbírame je, pošleme zpět do pekárny a oni nám čas od času pošlou krabici chleba zdarma. Berňák: To byste ale měli zase z tohoto daru platit daně! A co děláte s předkožkami z obřízek? Rabin: Posbíráme je a pošleme na finančni úřad a oni nám pak čas od času pošlou zpátky takového ču..ka, jako jste Vy!
Leden 24, 200718 r tak tohle je totalni konec http://policajti.unas.cz/ nekde to tu je, ale je to fakt pecka )
Leden 24, 200718 r Uz to tu je jj hned nekolikrat, ale proc se jim nezasmat vickrat....kazdopadne zvazuju, ze bych se taky pridal k policii cr, to je bezva prace...a pak este ta dozivotni renta...hmmm...
Leden 24, 200718 r Uz to tu je jj hned nekolikrat, ale proc se jim nezasmat vickrat....kazdopadne zvazuju, ze bych se taky pridal k policii cr, to je bezva prace...a pak este ta dozivotni renta...hmmm... No na urcitejch mistech to nemusi bejt spatny, jak vidno
Leden 25, 200718 r Uz to tu je jj hned nekolikrat, ale proc se jim nezasmat vickrat....kazdopadne zvazuju, ze bych se taky pridal k policii cr, to je bezva prace...a pak este ta dozivotni renta...hmmm... No na urcitejch mistech to nemusi bejt spatny, jak vidno jj, ale musis bejt zdatnej este v tenise, jinak mas po legraci!!!
Leden 25, 200718 r Manžel odjíždí na služebku a nechává doma s obavou svoji manželku. Říká jí: "Pamatuj, že máme toho papouška, že vykecá všechno co uvidí. Tak doufám, že se tady nebudeš válet s cizíma chlapama !" Chlápek odjede, večer už je tam milenec. Manželka smutná, že maj teď toho zmetka papouška, kterej všechno vykdáká ... Borec to vyřešil, přehodil přes klec deku a říká:"Teď miláčku nám nic nebrání. Dneska to bude divoký, předvedu ti něco úžasnýho!!!" Ženská celá žhavá se ptá co to jako bude: "Hele ty si stoupneš zádama ke mně mezi futra, předkloníš se, já se rozeběhnu z kuchyně, udělám dvakrát přemet a vrazím ti ho tam zezadu!!!" A z klece se ozve: "Do prdele, to mi radši vyřízněte jazyk, ale to musím vidět !!!!"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.