Sejis Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 asi si me dlouuuuuuuuho nevidel chytat panacku bohužel viděl ................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no prave, vsechno sem ti pochytal..lamy spartanskycirkus letna :<!--emo&:--><!--endemo--> Neboj Vitto, nejsi v tom sam, taky sem sesivanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Mám bílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Dlouho jsme se anekdotě pana šéfa smáli, než jsme pochopili, že jde o pracovní úkol. O půlnoci zvoní zvonek u Vonásku. „Kdo je?“ „Soused“ „A co chcete, člověče, tak pozdě v noci?“ „Máte česnek?“ „Nemáme!“ Asi za půl hodiny zvoní zvonek znovu. „Kdo je?“ „Soused.“ „A co pořád chcete?!“ „Nic, nesu vám česnek.“ Stáj Formule 1 – Ferrari při své návštěvě České republiky zjistila, že zdejší mladí romští chlapci dokáží z automobilu odmontovat všechna čtyři kola v extrémně krátké době a to i bez použití speciálního nářadí. Jelikož závody se dnes víc než na trati vyhrávají v depu, dostal současný tým mechaniku vyhazov a na jejich místo Ferrari angažovalo partu romských mladíku z Čech. Při první zastávce proběhlo vše nad míru dokonale. Chlapci během 3.5 vteřiny vyměnili všechna kola. Problém nastal poté, co během dalších 10 vteřin stihli auto přestříkat, přemalovat mu startovní čísla a prodat ho stáji McLaren. Dva policajti najdou zrcátko. První říká: „Ty vole moje fotka, asi jsem ji tady ztratil.“ Druhý říká: „Ukaž, co by tady dělal tvoje fotka? No jasně to není tvoje fotka, to je moje fotka.“ Začnou se hádat. „Půjdeme za šéfem, ten nás rozsoudí.“ Šéf: „Tak hoši ukažte, co to tu máte? Ani jeden z Vás nemá pravdu, to je moje fotka.“ A strčí zrcátko do kapsy. Přijde domů a jeho dcera mu hned probírá kapsy. Najde zrcátko. „Mami, táta má v kapse fotku nějaké kurvy.“ Máma: „Ukaž…, a je nějaká stará a hnusná ne?“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Sakra, se mně ulevilo, sem si myslel, že to veme někdo moc osobně. Není SparŤan jako Sparťan, žejo... Hmm, když už z té vaší Prahy,tak Bohemka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 alebo slavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Jeden koncernovy Tři pracovníci z koncernu VW si povídají, co udělají s vánočními odměnami. První říká: "Pracuji ve VW-Audi v Německu, z vánočních odměn si koupím nové auto a za zbytek pojedu s manželkou na zimní dovolenou do Alp." Druhý říká: "Pracuji ve VW-Seatu ve Španělsku, za vánoční odměny si nechám vybudovat doma na zahradě krytý bazén a za zbytek pojedu na třítýdenní dovolenou k moři do Austrálie a na Nový Zéland." Třetí říká: Pracuji ve VW-Škodovce v Čechách a za vánoční odměny si koupím malý televizor. . ostatní se ho hned ptají: "A co zbytek?" Třetí říká: "Zbytek mi na něj přidají rodiče ..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Sakra, se mně ulevilo, sem si myslel, že to veme někdo moc osobně.Není SparŤan jako Sparťan, žejo... Hmm, když už z té vaší Prahy,tak Bohemka Mna ja, jenze Bohemka iz history Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 cervena hviezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Sakra, se mně ulevilo, sem si myslel, že to veme někdo moc osobně.Není SparŤan jako Sparťan, žejo... Hmm, když už z té vaší Prahy,tak Bohemka Mna ja, jenze Bohemka iz history Aspoň tohle předvedli: http://www.sport.cz/fotbal/fotbaliste-bohe...6520_b90bj.html A zaplnili hlediště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 To neni spatny, jen tak dal... Jinak me ten fotbal zas az tak moc nebere, ja mam radsi jiny sporty, treba v noci sem mel mensi oczko z tyhlety sikuly http://sport.idnes.cz/senzace-safarova-por...70134_tenis_vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 No coment !!!!!!! http://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=10966 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 No coment !!!!!!!http://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=10966 už sem to někde viděl neuveřitelné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 na pár metrech udělat takovejhle kotrmelec to chce hodně cviku a člověk musí bejt pořádnej machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Přijde úřednik z berňáku do synagogy za rabínem a říká: Mám u vás udělat finanční kontrolu! Takže: co děláte se zbytky svíček? Rabin: Posbíráme je a pošleme zpátky do továrny na výrobu svíček. Oni nám pak čas od času pošlou jednu bednu svíček zdarma. Berňák: To byste ale měli z toho daru platit daně! A co dělate s drobky od rozdávaného chleba pro chudé? Rabin: Posbírame je, pošleme zpět do pekárny a oni nám čas od času pošlou krabici chleba zdarma. Berňák: To byste ale měli zase z tohoto daru platit daně! A co děláte s předkožkami z obřízek? Rabin: Posbíráme je a pošleme na finančni úřad a oni nám pak čas od času pošlou zpátky takového ču..ka, jako jste Vy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 http://policajti.unas.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak tohle je totalni konec http://policajti.unas.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 tak tohle je totalni konec http://policajti.unas.cz/ nekde to tu je, ale je to fakt pecka ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 http://policajti.unas.cz/ no to sou dobry blbeckove!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Uz to tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Uz to tu je jj hned nekolikrat, ale proc se jim nezasmat vickrat....kazdopadne zvazuju, ze bych se taky pridal k policii cr, to je bezva prace...a pak este ta dozivotni renta...hmmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Uz to tu je ooo tak to pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Uz to tu je jj hned nekolikrat, ale proc se jim nezasmat vickrat....kazdopadne zvazuju, ze bych se taky pridal k policii cr, to je bezva prace...a pak este ta dozivotni renta...hmmm... No na urcitejch mistech to nemusi bejt spatny, jak vidno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Uz to tu je jj hned nekolikrat, ale proc se jim nezasmat vickrat....kazdopadne zvazuju, ze bych se taky pridal k policii cr, to je bezva prace...a pak este ta dozivotni renta...hmmm... No na urcitejch mistech to nemusi bejt spatny, jak vidno jj, ale musis bejt zdatnej este v tenise, jinak mas po legraci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Manžel odjíždí na služebku a nechává doma s obavou svoji manželku. Říká jí: "Pamatuj, že máme toho papouška, že vykecá všechno co uvidí. Tak doufám, že se tady nebudeš válet s cizíma chlapama !" Chlápek odjede, večer už je tam milenec. Manželka smutná, že maj teď toho zmetka papouška, kterej všechno vykdáká ... Borec to vyřešil, přehodil přes klec deku a říká:"Teď miláčku nám nic nebrání. Dneska to bude divoký, předvedu ti něco úžasnýho!!!" Ženská celá žhavá se ptá co to jako bude: "Hele ty si stoupneš zádama ke mně mezi futra, předkloníš se, já se rozeběhnu z kuchyně, udělám dvakrát přemet a vrazím ti ho tam zezadu!!!" A z klece se ozve: "Do prdele, to mi radši vyřízněte jazyk, ale to musím vidět !!!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.