FISHkaa Vloženo 7. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2005 A von tam nějakej vodopad je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 7. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2005 zrakový klam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 8. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2005 Chlápek si koupí obrovské luxusní auto a vytahuje se před sousedem. Ten povídá: "No, hezkej bourák, ale má taky postel, jako ten můj?" - "Váš? Tak mrňavé auto přece nemůže mít uvnitř postel!" - "Tak se koukněte!" Jedno zmáčknutí tlačítka na palubní desce a uvnitř onoho obyčejně vypadajícího auta se rozloží pohodlné lůžko. Naštvaný chlápek uhání do autosalónu a nechá si za velké peníze namontovat do své limuzíny rozkládací postel na míru. Hned se jede předvést, ale soused není doma. Tak vyrazí do města. Cestou vidí na odpočívadle stát sousedovo auto. Přijede blíž a vidí, že okna jsou zevnitř zamlžená. Tak vystoupí a začne bouchat na dveře. Po chvíli se zevnitř na okně objeví obrys ruky, která otře kolečko. Uvnitř je vidět nahatý soused, který naštvaně povídá: "Člověče, co se děje? Co sakra chcete?" - "Sousede, mám v autě postel jako vy!" - "No, a jen kvůli tomu mě taháte z vany? " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 15. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2005 Synovi je čerstvě 18 a ptá se otce: "Tati, když je mi už osmnáct, můžu jít na pařbu?" Táta mu povídá, že jasně, ale ať nepije, že ho pak bude druhej den bolet celý tělo. Tak že jo. Druhej den se syn probudí dolámanej jak sviňa, a hned povídá tátovi: "Proč mě bolí celý tělo, dyť jsem včera nepil..." a táta mu povídá: "To, žes přišel nalitej ve dvanáct a matce nadával do starejch kurev, to by mi nevadilo. To, že ses snažil znásilnit vlastní sestru, až se před tebou musela zavřít do koupelny, to bych taky rozchodil. Ale když ses vysral před televizi, do toho hovna napíchal párátka a řekls, že ode dneška bydlí ježeček s náma, tak jsem tě zbil jak hada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 16. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2005 Probíhá francouzské milování a v nejlepším ho ona vyplivne z úst a povídá: "Karle, představ si, že při tom zemětřesení v Pakistánu zahynulo přes 70 000 lidí." Karel se na ni vytřeštěně dívá a odpoví: "No Věro, co má zemětřesení společného s kouřením mého péra." Věra na to: "Ale tady ti visí u zadku kus novin, tak si čtu." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 22. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2005 pozor na náledí reklama na Passat 4motion http://im.super.cz/fun/20/20-klouze.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2005 (editace) Editováno: 23. Listopad 2005, autor: Gil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 24. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2005 Jak se pozná starý mládenec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 24. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2005 Nová reklama na Škodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 24. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2005 Jak to chodí na slovenském WC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2005 Tady ještě doplním foto z již zmiňovaného WC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 Nevim, snad to tu už neni. Jestli jo tak moc nenadávejte. Maďarský tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 a poslední... Tak už vim kde seženu křídlo na Fábku, zajedu na chalupu a udělám si dvojitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2005 A rovnou WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 26. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2005 Pár kreslenejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 26. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2005 Ještě tu mám pár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 26. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2005 životní příběh spořádaný občan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 26. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2005 vrazedna seria, my dear scully !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 28. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 1. Prosinec 2005 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2005 (editace) http://odpad.wz.cz/MY_PHOTOS/paroubek.jpg Editováno: 1. Prosinec 2005, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Prosinec 2005 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2005 http://odpad.wz.cz/MY_PHOTOS/paroubek.jpg Jako když mu z pr**le vylez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.