DEZENT Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Prosím poradtě vůbec nevím mám strach s tím nějak lomcovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Ořech 36 nasadit a točit proti směru hodinových ručiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 to jo ale to už mám ale jak sundat tu papírovou vložku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tahem k sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 díky už to mám asi nad vším moc přemýšlím. Prosím delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 V pohodě, pořád lepší nad něčím víc přemýšlet než to jednou zničit (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chromax Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 (editace) Prosím o radu,po koupi ojeté Fabie bych si chtěl svépomocí vyměnit olej a filtr,poradí mi někdo kde se filtr nachází,nikde ho nevidím a jaký byste mi doporučili ke koupi.Předem díky za radu. Editováno: 14. Září 2007, autor: chromax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Prosím o radu,po koupi ojeté Fabie bych si chtěl svépomocí vyměnit olej a filtr,poradí mi někdo kde se filtr nachází,nikde ho nevidím a jaký byste mi doporučili ke koupi.Předem díky za radu. Tříválce nemají olejový filtr, jak jsi zvyklý. Mají plastové pouzdro ve kterém se mění jen papírová vložka filtru. Ekologické a snad i levnější řešení. U filtru je přibalené i nové těsnění, které je potřeba pečlivě nasadit, jinak ti olej slije alternátor (už se to tady řešilo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Prosím o radu,po koupi ojeté Fabie bych si chtěl svépomocí vyměnit olej a filtr,poradí mi někdo kde se filtr nachází,nikde ho nevidím a jaký byste mi doporučili ke koupi.Předem díky za radu. Tříválce nemají olejový filtr, jak jsi zvyklý. Mají plastové pouzdro ve kterém se mění jen papírová vložka filtru. Ekologické a snad i levnější řešení. U filtru je přibalené i nové těsnění, které je potřeba pečlivě nasadit, jinak ti olej slije alternátor (už se to tady řešilo). Ahoj,je to drahsie ale co sa tyka olejovej vlozky a vzduchoveho filtra tak vzdy origo skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Nebo od značky MANN je to taky origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.