DEZENT Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Prosím poradtě vůbec nevím mám strach s tím nějak lomcovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas.cz Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Ořech 36 nasadit a točit proti směru hodinových ručiček. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEZENT Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 to jo ale to už mám ale jak sundat tu papírovou vložku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas.cz Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Tahem k sobě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEZENT Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 díky už to mám asi nad vším moc přemýšlím. Prosím delete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas.cz Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 V pohodě, pořád lepší nad něčím víc přemýšlet než to jednou zničit (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chromax Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 (edited) Prosím o radu,po koupi ojeté Fabie bych si chtěl svépomocí vyměnit olej a filtr,poradí mi někdo kde se filtr nachází,nikde ho nevidím a jaký byste mi doporučili ke koupi.Předem díky za radu. Edited September 14, 2007 by chromax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pava Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Prosím o radu,po koupi ojeté Fabie bych si chtěl svépomocí vyměnit olej a filtr,poradí mi někdo kde se filtr nachází,nikde ho nevidím a jaký byste mi doporučili ke koupi.Předem díky za radu. Tříválce nemají olejový filtr, jak jsi zvyklý. Mají plastové pouzdro ve kterém se mění jen papírová vložka filtru. Ekologické a snad i levnější řešení. U filtru je přibalené i nové těsnění, které je potřeba pečlivě nasadit, jinak ti olej slije alternátor (už se to tady řešilo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ing.edo Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Prosím o radu,po koupi ojeté Fabie bych si chtěl svépomocí vyměnit olej a filtr,poradí mi někdo kde se filtr nachází,nikde ho nevidím a jaký byste mi doporučili ke koupi.Předem díky za radu. Tříválce nemají olejový filtr, jak jsi zvyklý. Mají plastové pouzdro ve kterém se mění jen papírová vložka filtru. Ekologické a snad i levnější řešení. U filtru je přibalené i nové těsnění, které je potřeba pečlivě nasadit, jinak ti olej slije alternátor (už se to tady řešilo). Ahoj,je to drahsie ale co sa tyka olejovej vlozky a vzduchoveho filtra tak vzdy origo skoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas.cz Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Nebo od značky MANN je to taky origo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts