Září 14, 200718 r Prosím o radu,po koupi ojeté Fabie bych si chtěl svépomocí vyměnit olej a filtr,poradí mi někdo kde se filtr nachází,nikde ho nevidím a jaký byste mi doporučili ke koupi.Předem díky za radu. Upraveno Září 14, 200718 r od chromax
Září 14, 200718 r Prosím o radu,po koupi ojeté Fabie bych si chtěl svépomocí vyměnit olej a filtr,poradí mi někdo kde se filtr nachází,nikde ho nevidím a jaký byste mi doporučili ke koupi.Předem díky za radu. Tříválce nemají olejový filtr, jak jsi zvyklý. Mají plastové pouzdro ve kterém se mění jen papírová vložka filtru. Ekologické a snad i levnější řešení. U filtru je přibalené i nové těsnění, které je potřeba pečlivě nasadit, jinak ti olej slije alternátor (už se to tady řešilo).
Září 15, 200718 r Prosím o radu,po koupi ojeté Fabie bych si chtěl svépomocí vyměnit olej a filtr,poradí mi někdo kde se filtr nachází,nikde ho nevidím a jaký byste mi doporučili ke koupi.Předem díky za radu. Tříválce nemají olejový filtr, jak jsi zvyklý. Mají plastové pouzdro ve kterém se mění jen papírová vložka filtru. Ekologické a snad i levnější řešení. U filtru je přibalené i nové těsnění, které je potřeba pečlivě nasadit, jinak ti olej slije alternátor (už se to tady řešilo). Ahoj,je to drahsie ale co sa tyka olejovej vlozky a vzduchoveho filtra tak vzdy origo skoda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.