def Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Kde sa nachádza palivové čerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Kde sa nachádza palivové čerpadlo? pokud myslis u fabie, tak v nadrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tu mas obrazok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
def Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maykel Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tu mas obrazok prosim ta odkial mas tu prirucku?uploadnes mi ju please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tu mas obrazok prosim ta odkial mas tu prirucku?uploadnes mi ju please http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7864 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 TDi PD maj ještě tandemový čepradlo na halvě motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 při otočení klíčku se zapne čerpadlo a místo standartního zabzučení divně ječí a nevypne se za jízdy ten kravál taky nepřestane co s tím ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 při otočení klíčku se zapne čerpadlo a místo standartního zabzučení divně ječí a nevypne se za jízdy ten kravál taky nepřestane co s tím ??? To bude ten motorek v háji... dá se koupit novej, ale netuším na kolik to přijde.. brácha ho myslim kupoval do Formana za 7-8kil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Souhlasím, vyměnit motorek, bude asi přidřenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marys Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Zkontroluj palivový fitr, parkrat jsem řešil něco podobného a byl přicpaný. Jinak nové čerpadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Zdravím pánové, objevil se mi takový problém. Zevnitř se mi začalo ozývat takové hučení, zvuk podobný vysavači a vychází to z pod zadních sedadel z palivové nádrže. Tipuju to na hlučné palivové čerpadlo? Závady žádné, jízdní projev stejný. Když natankuju plnou nádrž, tak to mírně utichne, ale po ujetí dejme tomu 100 km se to zase projeví.... Poradí mi někdo jak, rsp. čím otevřu víko nádrže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 ak sa bavíme o tej plastovej matici,tak ideál je toto ale dobre ti poslúži aj väčší šrobovák,poprípade drevený špalok a kladivo ...postupne striedavo dookola poklepmi to uvolníš..inak býva to dobre utiahnuté..je to len predsa plast na plaste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Právě, že jsem to toho mlátil kladivem přes dřevěnej špalek a ani se to nehlo....bál jsem se aby to neprasklo.... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 to pôjde ...udri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.