def Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Kde sa nachádza palivové čerpadlo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikosar Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Kde sa nachádza palivové čerpadlo? pokud myslis u fabie, tak v nadrzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmr Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 tu mas obrazok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maykel Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 tu mas obrazok prosim ta odkial mas tu prirucku?uploadnes mi ju please Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gil Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 tu mas obrazok prosim ta odkial mas tu prirucku?uploadnes mi ju please http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7864 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas.cz Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 TDi PD maj ještě tandemový čepradlo na halvě motoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOS Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 při otočení klíčku se zapne čerpadlo a místo standartního zabzučení divně ječí a nevypne se za jízdy ten kravál taky nepřestane co s tím ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakie Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 při otočení klíčku se zapne čerpadlo a místo standartního zabzučení divně ječí a nevypne se za jízdy ten kravál taky nepřestane co s tím ??? To bude ten motorek v háji... dá se koupit novej, ale netuším na kolik to přijde.. brácha ho myslim kupoval do Formana za 7-8kil.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Fabia Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Souhlasím, vyměnit motorek, bude asi přidřenej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marys Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Zkontroluj palivový fitr, parkrat jsem řešil něco podobného a byl přicpaný. Jinak nové čerpadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraXP Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Zdravím pánové, objevil se mi takový problém. Zevnitř se mi začalo ozývat takové hučení, zvuk podobný vysavači a vychází to z pod zadních sedadel z palivové nádrže. Tipuju to na hlučné palivové čerpadlo? Závady žádné, jízdní projev stejný. Když natankuju plnou nádrž, tak to mírně utichne, ale po ujetí dejme tomu 100 km se to zase projeví.... Poradí mi někdo jak, rsp. čím otevřu víko nádrže? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 ak sa bavíme o tej plastovej matici,tak ideál je toto ale dobre ti poslúži aj väčší šrobovák,poprípade drevený špalok a kladivo ...postupne striedavo dookola poklepmi to uvolníš..inak býva to dobre utiahnuté..je to len predsa plast na plaste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraXP Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Právě, že jsem to toho mlátil kladivem přes dřevěnej špalek a ani se to nehlo....bál jsem se aby to neprasklo.... :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 to pôjde ...udri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts