Únor 27, 200718 r tu mas obrazok prosim ta odkial mas tu prirucku?uploadnes mi ju please http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7864
Září 16, 200717 r při otočení klíčku se zapne čerpadlo a místo standartního zabzučení divně ječí a nevypne se za jízdy ten kravál taky nepřestane co s tím ???
Září 17, 200717 r při otočení klíčku se zapne čerpadlo a místo standartního zabzučení divně ječí a nevypne se za jízdy ten kravál taky nepřestane co s tím ??? To bude ten motorek v háji... dá se koupit novej, ale netuším na kolik to přijde.. brácha ho myslim kupoval do Formana za 7-8kil..
Říjen 30, 200717 r Zkontroluj palivový fitr, parkrat jsem řešil něco podobného a byl přicpaný. Jinak nové čerpadlo
Únor 23, 201411 r Zdravím pánové, objevil se mi takový problém. Zevnitř se mi začalo ozývat takové hučení, zvuk podobný vysavači a vychází to z pod zadních sedadel z palivové nádrže. Tipuju to na hlučné palivové čerpadlo? Závady žádné, jízdní projev stejný. Když natankuju plnou nádrž, tak to mírně utichne, ale po ujetí dejme tomu 100 km se to zase projeví.... Poradí mi někdo jak, rsp. čím otevřu víko nádrže?
Únor 23, 201411 r ak sa bavíme o tej plastovej matici,tak ideál je toto ale dobre ti poslúži aj väčší šrobovák,poprípade drevený špalok a kladivo ...postupne striedavo dookola poklepmi to uvolníš..inak býva to dobre utiahnuté..je to len predsa plast na plaste
Únor 25, 201411 r Právě, že jsem to toho mlátil kladivem přes dřevěnej špalek a ani se to nehlo....bál jsem se aby to neprasklo.... :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.