basil Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Dneska jsem nechal na chodníku černou lištu, která je pod předním nárazníkem. Odlomily se všechny packy a lepit to nemá smysl, tak jen koupit novou. Je tam k něčemu důležitému (proti stříkající vodě nebo tak něco) a nebo to nechat být a jezdit bez ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Dle mého se dá jezdit klidně bez ní, ale myslím si, že je tobrá ochrana spodku nárazníku před obrubníky - jiný účel v tom nevidím. Tohle je připad předfaceliftové fábie. Faceliftová fábie již tento díl nemá samostatný, ale je pevnou součástí nárazníku. Např. OCT I dost trpěly právě vyhnutým a prasklým spodkem předního nárazníku při najetí na obrubník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 myslim, že tam je nanic, já ji na fábce neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Je to tam nato, aby jsi slyšel, že už škrábeš o patník a nepoškodil si nárazník. Pokud ji nechceš, tak tam nemusí být, já bez ní jezdil dva roky, nová stojí cca 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Je tam jednak kvůli tomu, jak říkáte a taky je to vlastně takovej malej spoiler a chrání truchu spodek motoru a podvozek od kamení atd při jízdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.