mirdas Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo? Nikdo nevíte objednací čísla těch pinů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo? Nikdo nevíte objednací čísla těch pinů? napiš alespoň rok auta, na budíkách se dělaly dvě verze konektorů, jedny, co měli piny v sobě a drát se do nich akorát "natlačil" a druhý, do kterých se strkaj piny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo? Nikdo nevíte objednací čísla těch pinů? napiš alespoň rok auta, na budíkách se dělaly dvě verze konektorů, jedny, co měli piny v sobě a drát se do nich akorát "natlačil" a druhý, do kterých se strkaj piny. No já mám třeba piny v budíkách osazený všechny - takže stačí jenom nacvaknout kleštěma. A co se rádia týče - do konektoru by měly stačit mini-iso... byl jsem z toho sám překvapenej. Jééé, tak jsem si to přečetl ještě jednou a lépe Jinak mám MR01, takže asi od face se to tak dělalo... Editováno: 17. Září 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 mini iso rádio a v budících jich pár volných budeš mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Mám rok 2003 a v budíkách mám takové kolíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) Mám rok 2003 a v budíkách mám takové kolíčky máš je tam osazený všechny, nebo máš bílá místa? kolem 2003 se to právě lámalo, jedny byly pinama osazený, druhý ne a tyto piny jsou navzájem nezáměné, teď jsem na to zrovna koukal Editováno: 17. Září 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 nemám je osazené všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo? Nikdo nevíte objednací čísla těch pinů? napiš alespoň rok auta, na budíkách se dělaly dvě verze konektorů, jedny, co měli piny v sobě a drát se do nich akorát "natlačil" a druhý, do kterých se strkaj piny. No já mám třeba piny v budíkách osazený všechny - takže stačí jenom nacvaknout kleštěma. A co se rádia týče - do konektoru by měly stačit mini-iso... byl jsem z toho sám překvapenej. Jééé, tak jsem si to přečetl ještě jednou a lépe Jinak mám MR01, takže asi od face se to tak dělalo... právě, že opak je pravdou, starší ročníky 97 - cca 2002 měly ty piny všechny, pak udělali "inovaci" a je po pr* v jednoduchosti je síla, ale bohužel je to základ kutilství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 No jo šetřili,kde se dá. Ve škodovce taky nic neví,borec mi řekl mám tady 10 druhů,ale nevím co je k čemu a vyber si tak teď co,nechce se mi objednat od každého něco,mají to jen po nejméně 5 kusech a to by byl balík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 (editace) Budíky mají stále jeden typ a to od ztahájení výroby...000 979 018A-budíky,000 979 131-rádio mini iso Editováno: 18. Září 2007, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Díky pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Budíky mají stále jeden typ a to od ztahájení výroby...000 979 018A-budíky,000 979 131-rádio mini iso Ahoj....:-)))musím ti odporovat :-)))))neber to ve zlém dělám to a piny jsou tam jak píše ROLBAR.......jsou tam prostě 2 druhy a kolega s 03 má ty nové které nejsou osazeny..............škoda je prodává i s káblem žluté barvy a neni to zrovna uplně nejlevnější.......ty samé jsou třeba na tempomatu atd................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 (editace) Budíky mají stále jeden typ a to od ztahájení výroby...000 979 018A-budíky,000 979 131-rádio mini iso Ahoj....:-)))musím ti odporovat :-)))))neber to ve zlém dělám to a piny jsou tam jak píše ROLBAR.......jsou tam prostě 2 druhy a kolega s 03 má ty nové které nejsou osazeny..............škoda je prodává i s káblem žluté barvy a neni to zrovna uplně nejlevnější.......ty samé jsou třeba na tempomatu atd................. Osobně jsem na tenhle problém jednou narazil a jelikož jsme to potřeboval rychle udělat, tak jsem tam dal ten starý typ konektoru s pinama, prostě jsem to ustřihal a nabouchal do toho starého (mám jich asi 8ks) A ta hrůzná sada ....018A stojí skoro 120,- Editováno: 18. Září 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.