Přejít na obsah

Konektory

mirdas

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo?

Nikdo nevíte objednací čísla těch pinů? :kol-73:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo?

napiš alespoň rok auta, na budíkách se dělaly dvě verze konektorů, jedny, co měli piny v sobě a drát se do nich akorát "natlačil" a druhý, do kterých se strkaj piny.

Odkaz ke komentáři

napiš alespoň rok auta, na budíkách se dělaly dvě verze konektorů, jedny, co měli piny v sobě a drát se do nich akorát "natlačil" a druhý, do kterých se strkaj piny.

No já mám třeba piny v budíkách osazený všechny - takže stačí jenom nacvaknout kleštěma. A co se rádia týče - do konektoru by měly stačit mini-iso... byl jsem z toho sám překvapenej.

Jééé, tak jsem si to přečetl ještě jednou a lépe :) Jinak mám MR01, takže asi od face se to tak dělalo...

Editováno: , autor: lukash
Odkaz ke komentáři

Mám rok 2003 a v budíkách mám takové kolíčky

máš je tam osazený všechny, nebo máš bílá místa?

kolem 2003 se to právě lámalo, jedny byly pinama osazený, druhý ne a tyto piny jsou navzájem nezáměné, teď jsem na to zrovna koukal

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

No já mám třeba piny v budíkách osazený všechny - takže stačí jenom nacvaknout kleštěma. A co se rádia týče - do konektoru by měly stačit mini-iso... byl jsem z toho sám překvapenej.

Jééé, tak jsem si to přečetl ještě jednou a lépe :) Jinak mám MR01, takže asi od face se to tak dělalo...

právě, že opak je pravdou, starší ročníky 97 - cca 2002 měly ty piny všechny, pak udělali "inovaci" a je po pr*

v jednoduchosti je síla, ale bohužel je to základ kutilství lol

Odkaz ke komentáři

Budíky mají stále jeden typ a to od ztahájení výroby...000 979 018A-budíky,000 979 131-rádio mini iso

Ahoj....:-)))musím ti odporovat :-)))))neber to ve zlém dělám to a piny jsou tam jak píše ROLBAR.......jsou tam prostě 2 druhy a kolega s 03 má ty nové které nejsou osazeny..............škoda je prodává i s káblem žluté barvy a neni to zrovna uplně nejlevnější.......ty samé jsou třeba na tempomatu atd.................

Odkaz ke komentáři

Budíky mají stále jeden typ a to od ztahájení výroby...000 979 018A-budíky,000 979 131-rádio mini iso

Ahoj....:-)))musím ti odporovat :-)))))neber to ve zlém dělám to a piny jsou tam jak píše ROLBAR.......jsou tam prostě 2 druhy a kolega s 03 má ty nové které nejsou osazeny..............škoda je prodává i s káblem žluté barvy a neni to zrovna uplně nejlevnější.......ty samé jsou třeba na tempomatu atd.................

Osobně jsem na tenhle problém jednou narazil a jelikož jsme to potřeboval rychle udělat, tak jsem tam dal ten starý typ konektoru s pinama, prostě jsem to ustřihal a nabouchal do toho starého (mám jich asi 8ks)

A ta hrůzná sada ....018A stojí skoro 120,- :kuk:

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...