Publikováno Září 17, 200718 r Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo?
Září 17, 200718 r Autor Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo? Nikdo nevíte objednací čísla těch pinů?
Září 17, 200718 r Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo? Nikdo nevíte objednací čísla těch pinů? napiš alespoň rok auta, na budíkách se dělaly dvě verze konektorů, jedny, co měli piny v sobě a drát se do nich akorát "natlačil" a druhý, do kterých se strkaj piny.
Září 17, 200718 r Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo? Nikdo nevíte objednací čísla těch pinů? napiš alespoň rok auta, na budíkách se dělaly dvě verze konektorů, jedny, co měli piny v sobě a drát se do nich akorát "natlačil" a druhý, do kterých se strkaj piny. No já mám třeba piny v budíkách osazený všechny - takže stačí jenom nacvaknout kleštěma. A co se rádia týče - do konektoru by měly stačit mini-iso... byl jsem z toho sám překvapenej. Jééé, tak jsem si to přečetl ještě jednou a lépe Jinak mám MR01, takže asi od face se to tak dělalo... Upraveno Září 17, 200718 r od lukash
Září 17, 200718 r Mám rok 2003 a v budíkách mám takové kolíčky máš je tam osazený všechny, nebo máš bílá místa? kolem 2003 se to právě lámalo, jedny byly pinama osazený, druhý ne a tyto piny jsou navzájem nezáměné, teď jsem na to zrovna koukal Upraveno Září 17, 200718 r od rolbar
Září 17, 200718 r Zdar chlapi,chci si dopokit rádio s budíkama aby se mi zobrazovalo na maxidotu a nevím jaké mám koupit piny. Ve škodovce na mě vybafli,že je tam asi deset druhů a oni neví,jaké piny jsou na svorce k budíkům a k rádiu/Symphony s cd) Poradíte někdo? Nikdo nevíte objednací čísla těch pinů? napiš alespoň rok auta, na budíkách se dělaly dvě verze konektorů, jedny, co měli piny v sobě a drát se do nich akorát "natlačil" a druhý, do kterých se strkaj piny. No já mám třeba piny v budíkách osazený všechny - takže stačí jenom nacvaknout kleštěma. A co se rádia týče - do konektoru by měly stačit mini-iso... byl jsem z toho sám překvapenej. Jééé, tak jsem si to přečetl ještě jednou a lépe Jinak mám MR01, takže asi od face se to tak dělalo... právě, že opak je pravdou, starší ročníky 97 - cca 2002 měly ty piny všechny, pak udělali "inovaci" a je po pr* v jednoduchosti je síla, ale bohužel je to základ kutilství
Září 17, 200718 r Autor No jo šetřili,kde se dá. Ve škodovce taky nic neví,borec mi řekl mám tady 10 druhů,ale nevím co je k čemu a vyber si tak teď co,nechce se mi objednat od každého něco,mají to jen po nejméně 5 kusech a to by byl balík
Září 18, 200718 r Budíky mají stále jeden typ a to od ztahájení výroby...000 979 018A-budíky,000 979 131-rádio mini iso Upraveno Září 18, 200718 r od DIAGNOSTIK
Září 18, 200718 r Budíky mají stále jeden typ a to od ztahájení výroby...000 979 018A-budíky,000 979 131-rádio mini iso Ahoj....:-)))musím ti odporovat :-)))))neber to ve zlém dělám to a piny jsou tam jak píše ROLBAR.......jsou tam prostě 2 druhy a kolega s 03 má ty nové které nejsou osazeny..............škoda je prodává i s káblem žluté barvy a neni to zrovna uplně nejlevnější.......ty samé jsou třeba na tempomatu atd.................
Září 18, 200718 r Budíky mají stále jeden typ a to od ztahájení výroby...000 979 018A-budíky,000 979 131-rádio mini iso Ahoj....:-)))musím ti odporovat :-)))))neber to ve zlém dělám to a piny jsou tam jak píše ROLBAR.......jsou tam prostě 2 druhy a kolega s 03 má ty nové které nejsou osazeny..............škoda je prodává i s káblem žluté barvy a neni to zrovna uplně nejlevnější.......ty samé jsou třeba na tempomatu atd................. Osobně jsem na tenhle problém jednou narazil a jelikož jsme to potřeboval rychle udělat, tak jsem tam dal ten starý typ konektoru s pinama, prostě jsem to ustřihal a nabouchal do toho starého (mám jich asi 8ks) A ta hrůzná sada ....018A stojí skoro 120,- Upraveno Září 18, 200718 r od rolbar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.