Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já jsem spokojený, slováci jsou venku a to je hlavní. My jsme si už splnili, co se uhraje navíc je už jenom bonus.

no už si si dohonil svoje ego a môžeš ísť čakať tých svojich .... :kol-46:

Vloženo (editace)

Já jsem z výkonem našich naprosto spokojený, ostudu rozhodně neudělali. A jsem rád, že můj příspěvek padl na úrodnou půdu......že se nějaký potrefený slovák ozve  :D

Editováno: , autor: Voice
Vloženo

Budu sice jízlivý, ale nedá mi to. Už ty návleky ze zrcátek a vlaječky z okýnek můžete zase sundat - 14 dní intenzivního češství zase za rok!

• o 4 týdny později...
Vloženo

Nevím, zda-li tu někdo sleduje me, ale to co předvádí naši v prvním poločase je hrozná bída. Nečekal jsem zázraky, ale aby jsme se dostali na půlku soupeře jen když má brankář výkop........to sem nečekal.

• o 2 měsíce později...
Vloženo
V 20. 5. 2016 at 6:17, Voice napsal:

A jsem rád, že můj příspěvek padl na úrodnou půdu......že se nějaký potrefený slovák ozve  :D

presne kvôli takýmto ľuďom stráca človek chuť sem prispievať .....

Vloženo

Na něj nedej, to je jen provokatér, který po foru jen planě kibicuje a nikdy nikomu nic kloudného neporadil. Na rozdíl od tebe. Myslím, že to každý, kdo chce, jasně vidí.

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...