Květen 19, 20169 r Já jsem spokojený, slováci jsou venku a to je hlavní. My jsme si už splnili, co se uhraje navíc je už jenom bonus. no už si si dohonil svoje ego a môžeš ísť čakať tých svojich ....
Květen 20, 20169 r Já jsem z výkonem našich naprosto spokojený, ostudu rozhodně neudělali. A jsem rád, že můj příspěvek padl na úrodnou půdu......že se nějaký potrefený slovák ozve Upraveno Květen 20, 20169 r od Voice
Květen 20, 20169 r Budu sice jízlivý, ale nedá mi to. Už ty návleky ze zrcátek a vlaječky z okýnek můžete zase sundat - 14 dní intenzivního češství zase za rok!
Červen 13, 20169 r Nevím, zda-li tu někdo sleduje me, ale to co předvádí naši v prvním poločase je hrozná bída. Nečekal jsem zázraky, ale aby jsme se dostali na půlku soupeře jen když má brankář výkop........to sem nečekal.
Červen 13, 20169 r Polska biało czerwoni !!! . Polcy nic sie nie stało tylko wygraliśmy!!! Vy Češi musite taky vyjrat. Přeju Vam hodně stěsti
Září 6, 20168 r V 20. 5. 2016 at 6:17, Voice napsal: A jsem rád, že můj příspěvek padl na úrodnou půdu......že se nějaký potrefený slovák ozve presne kvôli takýmto ľuďom stráca človek chuť sem prispievať .....
Září 6, 20168 r Na něj nedej, to je jen provokatér, který po foru jen planě kibicuje a nikdy nikomu nic kloudného neporadil. Na rozdíl od tebe. Myslím, že to každý, kdo chce, jasně vidí.
Říjen 29, 20168 r JJ, dobře hrála, škoda že už Plíšková nejde dál, ale zase je zítra šance v deblu ( Šafářová).
Říjen 30, 20168 r Tak čtyřhra nám nevyšla, ale libero je zajisté spokojen . Tedy blahopřeji k výsledku, a tomus ať nesmutní.
Říjen 31, 20168 r V 30. 10. 2016 at 15:21, TOMUS napsal: Usměl bych se kdyby cibulkova hrala s agnieszką radwańską . aj tú by poslala domov
Říjen 31, 20168 r před 23 hodinami, stanmar napsal: Tak čtyřhra nám nevyšla, ale libero je zajisté spokojen . ďakujem ..jasné,spokojnosť
Listopad 1, 20168 r 21 godzin temu, libero napisał: aj tú by poslala domov Mohlo by ji být těžko poslat Agnieszkę domu . Agnieszka je velmi dobrá v tomto tenise
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.