xtrack Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Z Hatatytly se stává Chcíplotinka Ale snad jen dočasně,ne???? jak probíhá oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Z Hatatytly se stává Chcíplotinka Ale snad jen dočasně,ne???? jak probíhá oprava? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31981 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Z Hatatytly se stává Chcíplotinka Ale snad jen dočasně,ne???? jak probíhá oprava? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31981 OK držím palec ať to máš co nejdříve a co nejlevněji v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 To už nemá nikdo pojmenovaný auto? Tomu sami nevěříte, ne? tak se pochlubte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Můj mazel se jmenuje Bobík (podle reklamy, někam jsem odjížděl a doma řekl, ať se mi postarají o Bobíka, zrovna byla v televizi a já jim dával klíče). Bobík je křtěnej (sloupkama) a má dokonce vlastního kmotra (Fidelek). Předchozí auto Felicia Sportline červená se jmenovala Karkulka a Favorit předtím byl prostě jen Fáčko. Otcovo zelená Octavia je Lahváč. Bratrovo je nepojmenovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 JA mam šmoulinu proste je pekne modra....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Moje je TeReSka, ale myslím, že už to rady někdo má, jenže mě se to prostě líbí - Terinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 No..to jsou jména:-)myslím že jí občas pojmenovávám jako Máca Mrcha jedna,půjdeš z baráku hajzle a tak...když se mě včera poněkolikátý rosvítila kontrolka motoru to bylo jmen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 fabie/fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 JA mam šmoulinu proste je pekne modra....:-) já mám taky ale něžněji řečeno šmoulinka, ale je to direct to samý takže sme nato stejnééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Já mám doma Rozárku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawee Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Tak já té své stříbrné krasavici říkám jednoduše Milášek... Fabia 1.4 16V 74Kw Comfort r.v. 2000[/color] Editováno: 13. Listopad 2007, autor: Dawee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Tak já té své stříbrné krasavici říkám jednoduše Milášek... Fabia 1.4 16V 74Kw Comfort r.v. 2000[/color] Je ahoj segra:-)) Být to elegance tak si dvojče :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mostunge Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Já mám svýho miláčka pojmenovanýho jako Joye Když jsem nevěděl, jaký bude mít ještě jméno a ukazoval jsem ho přátelům, tak jsem říkal: "Táák, seznamte se, tohle je...." a pak mě napadlo Joe a stal se z něj Joye ) Nemluvě o tom, že by Joe Black a já jsem taky Black, tak se to hodilo k sobě Favouška jsem měl Žabáka - taky zelenýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Když jsme měli 130tku GLS, tak jsme jí říkali TAŠUNKA, protože se stále sypala ( ale hlavně že měla děravé opěrky hlavy - ty byly v té době děsně khůl , jinak praktičnost 0 ) a potom jsme měli feldu v takové ošklivé zelené metalíze a té jsme říkali FROGGY ( ta barva byla opravdu žabí...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radys.s Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 no moje první byla Felicie a ta byla klasika - Felda pak jsem měl na stavbu Trabanta a ten byl Bizon ; chtěl jsem mu dokonce namalovat rozzuřenýho býka na kapotu, ale osud tomu chtěl, že mu chudákovi upadlo kolečko, tak sešlo z plánů posléze byl Ford Orion a temu se říkalo Forďák sice nevím proč, ale říkalo se mu tak (svojí kvalitou si takový oslovení vůbec nezasloužil :-) ) potom jsem měl svýho miláčka Opel Tigra a to byla Tigi, tohoto mýho miláčka nyní vystřídala Fabia a ta je teďka prostě jednoduše Fazola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 (editace) Tak ja se taky přidám. Mám ropáka v kombíku tak nafasovala jmeno: Fabula kombajnula Sem taky přemyšlel hodit ten napis na kufr ale tolik pismen by mě stálo majlant. Editováno: 26. Listopad 2007, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 No muj mazlik se menuje Cvrček .... přijde mi že 1,2 motor cvrká tak cvrček ... a černá je prostě nej barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Bane, nejlepší je červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ja mam gabinku fabinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 A já mám Milušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 A já mám Milušku To je pěkné jméno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 A já mám Milušku To je pěkné jméno to jméno je podle kalendáře, koupil jsem ji na Miluši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 A já mám Milušku To je pěkné jméno to jméno je podle kalendáře, koupil jsem ji na Miluši Jé, já myslel, že to jméno má nějaký hlubší význam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 A já mám Milušku To je pěkné jméno to jméno je podle kalendáře, koupil jsem ji na Miluši Jé, já myslel, že to jméno má nějaký hlubší význam... ne ne, autům dávám jména podle kalendáře ze dne pořízení. Felda byla Kryštůfek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.