Vinca Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Vinci dobrej navod, hele kluci neudelal by tu nekdo podobnej navod na vymenu zadnich bubnovek ? nejak nemuzu dostat dolu bubny i kdyz se mi podari povolit ten malinkej sroubek ,dik predem tak do tej dirky vraz srubovak a prekonej mechanizmus,ktery ti drzi bubny pohromade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) sry za SZ az ted jsem to precet tady, dikes Editováno: 28. Duben 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 sry za SZ az ted jsem to precet tady, dikes Nebo zezadu v díře nahmatej šroubovákem samostav a ťukni ho nahoru! Nebo pak trochu pobouchat kladivem na buben aby odskočily pakny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Mel bych dotaz, v aute po zasunuti klicu se mi vzdycky rozsviti kontrolka pro kontrolu brz. desticek, ale kdyz jsem koukal na samotnou brzdu ,tak krome ABS jsem tam jine draty nenasel, jak bezpecne poznam ze mam desticky se signalizaci ? chcu to v lete menit ,tak at vim co koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Zdar,vytoč kola na max doleva a mrkni zezadu na levé kolo,z desky vede drát a je píchlý do konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Případně dopadneš jako já, vyměnil jsem pravý, kouknu na levý a hle, drátek, tak jsem ho skřípnul kleštěma a vyřešeno, stejně tam ten indikátor je fakt pro kokoty, tak moc bych desky rozhodně sjet nenechal, aby začalo pískat auto Jinak jen pro info, ten skříplej drátek je potřeba zapájet a tím uzavřít obvod, jinak auto bude řvát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.