Publikováno Září 20, 200717 r zdravim, chtel bych si vymenit napis Fabia + motorizaci na 5.dverich (kufru), ale mam trochu obavy ze sundani toho puvodniho, jelikoz to tam je uz od roku 2001...bojim se, ze to pujde i spolu s metalizou...mate s tim nekdo nejake zkusenosti? diky
Září 20, 200717 r v dílenské příručce se doporučuje odřezání nylonovou strunou, možná by pomohlo opatrné nahřátí horkovzduškou pistolí. Je ale otázka jestli to lepidlo po těch letech nebude zažraný v laku a tím pádem tam ten nápis vlastně zůstane.
Září 20, 200717 r podla mna horkovzdusna pistol skor poskodi lak a farbu, este ked je to tam uz tak dlho prilepene ja by som skusil asi tu strunu a stiahnut to odtial co tam ostane uz by som niecim ocistil. ja to asi tiez budem davat dole, takze kazda rada dobra aby ostala farba v poriadku
Září 20, 200717 r nechaj to na slnku taku hodinu nech sa poriadne nahreje plech a potom to i s nechtom zoskrabnes a potom vycistit len tech.benzinom overene
Září 20, 200717 r zdravim, chtel bych si vymenit napis Fabia + motorizaci na 5.dverich (kufru), ale mam trochu obavy ze sundani toho puvodniho, jelikoz to tam je uz od roku 2001...bojim se, ze to pujde i spolu s metalizou...mate s tim nekdo nejake zkusenosti?diky CAU kup si silon na ryby alebo nech ty niaky rybar daruje cca 1meter. tym silonom to krasne odrezes a neposkodis lak auta a zbytok lepidla umyjes technickym benzinom. :palec2:
Září 23, 200717 r Já to sundal tak, že jsem to nahřál fénem a pok to opatrně podebral nožem a odtrhl, nesmí se to ale páčit. Mám r.v.01 a na ba rvě to bylo znát, zůstal tam obrys. Lepidlo šlo dolů lihem
Září 25, 200717 r Čau, já to sundal vlascem na ryby během chvíle a přilepené kusy, které zůstaly na karoserii jsem sundal mokrým hadrem. Lak naprosto OK.
Září 25, 200717 r Autor tak uz to mam taky za sebou...sundal sem to vlascem, zbylo tam pomerne dost lepidla, tak sem to odstranil hadrem namocenym do technickeho benzinu a slo to...lak poskozeny nebyl, stejne sem na to misto nalepil hned neco noveho...takze diky=)
Září 25, 200717 r tak uz to mam taky za sebou...sundal sem to vlascem, zbylo tam pomerne dost lepidla, tak sem to odstranil hadrem namocenym do technickeho benzinu a slo to...lak poskozeny nebyl, stejne sem na to misto nalepil hned neco noveho...takze diky=) A cos měnil, ukaž fotku
Září 26, 200915 r Ahojte!Ja mam taky dotaz:na mojej combi mam,len napis Fabia a žiadna motorizace,možte mi povedat či sa na niektore modely nedavala motorizace a prečo sa nedavala...dík!
Září 26, 200915 r Majitel pred tebou si ju dal sam dole tu motorizaciu alebo mu to niekdo ukradol. Od roku tusim 2004 si mozes objednat auto s motorizaciou aj bez nej na 5.dverach-kufri.
Září 26, 200915 r ale aby ju tak odobral,že neni nič vidieť?videl som vela takych bez motorizacii ,tak tam dam RS
Září 26, 200915 r Ked ten znak das hned po kupe auta dole cca do 10 mesiacou tak tam nic nie je vidiet. Ale takych 5 rokou na slnku uz zanecha stopy ked to das dole.
Září 27, 200915 r Znak a motorizácia dávaná dole po 8 roku Fabky a na 90% nič tam nieje vidno po nápise. Odrezané silónom, vyčistené technickým benzínom a týmto prípravkom na čistenie PU peny. Po krátkom nasiaknutí tej obojstrannej pásky, perfektný účinok. Dokladám dôkaz čistenia....
Říjen 12, 200915 r Kdyz jsi sikovny na ruce tak postaci lamaci nozik, pak redidlo na odstraneni lepidla a pak uz jen rozlestit a za pul hodky to mas dole delal jsem to s bocnim oznacenim vybavy a ten zadni teda sel dolu trosku hur kdyz se lakovali zadni vrata
Říjen 12, 200915 r nejrychlejší je rybařský vlasec a pak techn.bezín a rozleštit Ano pro ty mene zrucne a opatrnejsi vlasec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.