oco1 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 někde v recenzi na netu jsem četl, že se Supovi má při zařazení zpátečky samo naklonit pravé zpětné zrcátko směrem k chodníku, ale co sem se tak letmo díval , tak mi to nedělá , auto mám rv 2005 sklápí Vám to nebo nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DudlaCZ Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 někde v recenzi na netu jsem četl, že se Supovi má při zařazení zpátečky samo naklonit pravé zpětné zrcátko směrem k chodníku, ale co sem se tak letmo díval , tak mi to nedělá , auto mám rv 2005sklápí Vám to nebo nee? sklapi, ale musis to mit nastavene a sladene s pameti sedadla a poloha spinace musi bet na prave zrcatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oco1 Vloženo 22. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2007 díky za info , taky jsem po tom pátral a našel jsem to v manuálu, tak si to dnes nastavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Kdy mají svítit ty světýlka v zrcátcích které jsou zespoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DudlaCZ Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 no snad pri odemceni centralu dalkou, aby ti osvetlili prostor pred dvermi, ale me to nefunguje, uz jednou to bylo kuli tomu v servise, udajne nejake spatne kabely nekde zlomene ci co, pak to chvilku slo a ted uz zase ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 no snad pri odemceni centralu dalkou, aby ti osvetlili prostor pred dvermi, ale me to nefunguje, uz jednou to bylo kuli tomu v servise, udajne nejake spatne kabely nekde zlomene ci co, pak to chvilku slo a ted uz zase ne presne tuto zavadu sem taky resil zlomeny dryt v zrcatku necha se to opatrne rozebrat i opravit.uz mi funguji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 jen bych měl dotaz, sklápí se to u všech supů nebo jen u některých (ty novější) a jen u vyšších výbav ? píšete, že to musí být sladěné s pamětí sedadla, když sedačky s pamětí nemám, znamená to asi, že se mi sklápět nebude že ...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LHombre Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 (editace) S pamětí čehokoliv to nemá v základní funkci co společnýho. Přepněte si ovladač na zrcátko spolujezdce a mělo by to fungovat a po sklopení si můžete seřídit jak moc se má zrc. přiklopit směrem k autu. Mám dojem, že se to dávalo už ve standartu - bez ohledu na stupeň výbavy či mod. rok. Editováno: 15. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 aha dík, ještě se tu psalo, že se to musí někde nastavit, mám přepínač v poloze P a nic to nedělá, jak to mam nastavit ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Ten čudl na zrcátka dej do polohy jako bys chtěl štelovat pravý, zařaď zpátečku. Jestli se ti pravý zrcátko sklopí, máš vyhráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Jo psal jsem, že ho tam mám...v poloze P(pravé) a nic se neděje, prý se to musí nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Ovladač na zrcátko do polohy P, nastav si zrcátko jak potřebuješ a dlouze podrž nějaké číslo v paměti sedačky do doby než uslyšíš dlouhé pípnutí. Zařaď zpátečku, nastav si pravé zrcátko tak aby jsi viděl obrubník (nebo do polohy jak chceš aby se sklápělo) a dlouze podrž stejné číslo v paměti sedačky do doby než uslyšíš opět dlouhé pípnutí. Pak by to mělo být uloženo. Pak zařaď rychlost a zrcátko by se mělo nastavit do normální polohy a při zařazení zpátečky by se to mělo nastavit tak jak jsi si to uložil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Jako vždycky od Tebe super podrobný návod a moc díky, ale zezačátku jsem se ptal, jestli to jde u vozu, který nemá paměť sedačky. Bylo řečeno, že ano...kdybych věděl, že to u bezpaměťových sedadel nejde, tak už to neřeším ..:-) ale díky za ochotu.... čili mam smůlu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Ale ide to nastavit poklial nemam el. sedadlá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 podle toho co napsal Žralok si myslím, že máme po žížalkách harmis... musíme si hold koupit lepší káru nebo parkovací asistenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Tahle funkce je spojena pouze s el. sedackama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stivinek Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Ok tak díky hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.