kubikzovocia Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 vopred sa ospravedlnujem ak to nie je spravna tema.mam Octaviu I MR02 a chcel by som si do nej doplnit klimatizaciu je to mozne? kolko by to asi stalo? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Jo zeptej se Stíhačky ,ten to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Mě stálo na jaře naplnění klimatizace 1.200,- Kč. Záleží taky na tom, kolik se tam doplní média, já ho tam moc už neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikzovocia Vloženo 22. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2007 (editace) Mě stálo na jaře naplnění klimatizace 1.200,- Kč. Záleží taky na tom, kolik se tam doplní média, já ho tam moc už neměl. ospravedlnujem sa som to zle povedal chcel by som namontovat klimatizaciu na voz ktory ju este nema dakujem Editováno: 22. Září 2007, autor: kubikzovocia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Mě stálo na jaře naplnění klimatizace 1.200,- Kč. Záleží taky na tom, kolik se tam doplní média, já ho tam moc už neměl. ospravedlnujem sa som to zle povedal chcel by som namontovat klimatizaciu na voz ktory ju este nema dakujem Aha, tak to jsem tedy z tvé otázky nepochopil. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=klimatizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 vopred sa ospravedlnujem ak to nie je spravna tema.mam Octaviu I MR02 a chcel by som si do nej doplnit klimatizaciu je to mozne? kolko by to asi stalo? dakujem na tvé motorizaci kolem 10tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.