one-z Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Zajímalo by mě jestli je klimatizace u všech motorizací shodná. A jestli by jí šlo přehodit z fabie SDI kolem roku 2000 do 16V 74 2004 - facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 trubky a držák na alternátor a kompresor jsou jiné. A mám pocit, že diesely mají trochu jiný i chladič. Jinak vlastní agregát a kompresor je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2007 trubky a držák na alternátor a kompresor jsou jiné. A mám pocit, že diesely mají trochu jiný i chladič. Jinak vlastní agregát a kompresor je stejný. Moc díky za odpověď A nevěděl by si odhadem cenu na kolik to může vyjít, mám na mysli jenom dokoupení dílů, které by byly jiné. btw ten 16V jí nemá, ale to si určitě poznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 na vrakárně jsem viděl trubky kolem 1000 až 1500 za kus a jsou zam tuším čtyři. držák nevím kolik stojí. Jo a taky budeš potřebovat jiný řemen (délka 1076 mm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2007 na vrakárně jsem viděl trubky kolem 1000 až 1500 za kus a jsou zam tuším čtyři. držák nevím kolik stojí. Jo a taky budeš potřebovat jiný řemen (délka 1076 mm) Sakra to moc levný není... Jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 na vrakárně jsem viděl trubky kolem 1000 až 1500 za kus a jsou zam tuším čtyři. držák nevím kolik stojí. Jo a taky budeš potřebovat jiný řemen (délka 1076 mm) Sakra to moc levný není... Jinak díky budeš to dělat sám? Já se zrovna na instalaci klimy chystám - taky 16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2007 budeš to dělat sám? Já se zrovna na instalaci klimy chystám - taky 16V no ono je to tak, že máme rodinnou fabku 16V a já možná na jaře budu kupovat fabku sdi, tak jsem se tady ptal jestli to jde a na kolik by to shruba vyšlo, abych věděl jestli mám shánět s klimou nebo ne no a myslim že jo jestli na to nechvátáš, počkej na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 budeš to dělat sám? Já se zrovna na instalaci klimy chystám - taky 16V no ono je to tak, že máme rodinnou fabku 16V a já možná na jaře budu kupovat fabku sdi, tak jsem se tady ptal jestli to jde a na kolik by to shruba vyšlo, abych věděl jestli mám shánět s klimou nebo ne no a myslim že jo jestli na to nechvátáš, počkej na jaro no tak to sháněj určitě s klimou. Její instalace je hrozná práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 budeš to dělat sám? Já se zrovna na instalaci klimy chystám - taky 16V no ono je to tak, že máme rodinnou fabku 16V a já možná na jaře budu kupovat fabku sdi, tak jsem se tady ptal jestli to jde a na kolik by to shruba vyšlo, abych věděl jestli mám shánět s klimou nebo ne no a myslim že jo jestli na to nechvátáš, počkej na jaro no tak to sháněj určitě s klimou. Její instalace je hrozná práce. jo počkej teď mi to došlo, ty chceš koupis SDI s klimou a tu prohodit do 16 V? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2007 jo počkej teď mi to došlo, ty chceš koupis SDI s klimou a tu prohodit do 16 V? jj, přesně tak a místo prohodit bych to nazval namontovat, ale to je jedno Jinak ty jsi si sehnal přímo na 16V? Na kolik tě to celý vyšlo? A montit budeš sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 jo počkej teď mi to došlo, ty chceš koupis SDI s klimou a tu prohodit do 16 V? jj, přesně tak a místo prohodit bych to nazval namontovat, ale to je jedno Jinak ty jsi si sehnal přímo na 16V? Na kolik tě to celý vyšlo? A montit budeš sám? jj, budu to dělat sám. Do přendavání z jednoho auta do druhého bych ale asi nešel. Budeš muset rozpárat kabelové svazky a vyndat příslušnou elektroinstalaci. Což není až tak velký problém, pokud to první auto je vrak a už se nepočítá s jeho pojízdností :-) Tedˇto budeš muset udělat hned v obou autech (jedno poskytne klimatizaci a druhé topení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 jo počkej teď mi to došlo, ty chceš koupis SDI s klimou a tu prohodit do 16 V? jj, přesně tak a místo prohodit bych to nazval namontovat, ale to je jedno Jinak ty jsi si sehnal přímo na 16V? Na kolik tě to celý vyšlo? A montit budeš sám? jj, budu to dělat sám. Do přendavání z jednoho auta do druhého bych ale asi nešel. Budeš muset rozpárat kabelové svazky a vyndat příslušnou elektroinstalaci. Což není až tak velký problém, pokud to první auto je vrak a už se nepočítá s jeho pojízdností :-) Tedˇto budeš muset udělat hned v obou autech (jedno poskytne klimatizaci a druhé topení) jj, s tím musím počítat, že budu muset "udělat" dvě auta místo jednoho... A nenapsal by si mi na kolik tě to všechno vyšlo, klidně SZ, pokud to není tajné... Jestli to má vůbec cenu shánět SDI s klimou a připlácet za takové auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 jo počkej teď mi to došlo, ty chceš koupis SDI s klimou a tu prohodit do 16 V? jj, přesně tak a místo prohodit bych to nazval namontovat, ale to je jedno Jinak ty jsi si sehnal přímo na 16V? Na kolik tě to celý vyšlo? A montit budeš sám? jj, budu to dělat sám. Do přendavání z jednoho auta do druhého bych ale asi nešel. Budeš muset rozpárat kabelové svazky a vyndat příslušnou elektroinstalaci. Což není až tak velký problém, pokud to první auto je vrak a už se nepočítá s jeho pojízdností :-) Tedˇto budeš muset udělat hned v obou autech (jedno poskytne klimatizaci a druhé topení) jj, s tím musím počítat, že budu muset "udělat" dvě auta místo jednoho... A nenapsal by si mi na kolik tě to všechno vyšlo, klidně SZ, pokud to není tajné... Jestli to má vůbec cenu shánět SDI s klimou a připlácet za takové auto... za komplet jsem dal 18 tis. Dá se pořídit i levněji nebo naopak dráž. Problém je, že se dost blbě shání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 jo počkej teď mi to došlo, ty chceš koupis SDI s klimou a tu prohodit do 16 V? jj, přesně tak a místo prohodit bych to nazval namontovat, ale to je jedno Jinak ty jsi si sehnal přímo na 16V? Na kolik tě to celý vyšlo? A montit budeš sám? jj, budu to dělat sám. Do přendavání z jednoho auta do druhého bych ale asi nešel. Budeš muset rozpárat kabelové svazky a vyndat příslušnou elektroinstalaci. Což není až tak velký problém, pokud to první auto je vrak a už se nepočítá s jeho pojízdností :-) Tedˇto budeš muset udělat hned v obou autech (jedno poskytne klimatizaci a druhé topení) jj, s tím musím počítat, že budu muset "udělat" dvě auta místo jednoho... A nenapsal by si mi na kolik tě to všechno vyšlo, klidně SZ, pokud to není tajné... Jestli to má vůbec cenu shánět SDI s klimou a připlácet za takové auto... za komplet jsem dal 18 tis. Dá se pořídit i levněji nebo naopak dráž. Problém je, že se dost blbě shání. Hmm, moc díky Co jsem koukal na tipcars.com, tak výběr není skoro žádný, ale vyjde levněji sehnat nějakou s klimou a přehodit to... No až to bude aktuálnější, tak začnu hledat a uvidím... Jinak ještě jednou díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Já mám klimu na TDi-komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Já mám klimu na TDi-komplet Což je na 16V nepoužitelý, bez dokoupení těch trubek a držáku, že jo? Jinak cena? Zatím mi přijde lepší koupit auto s klimou a přehodit (+ něco kdyžtak dokoupit), protože cenový rozdíl tam nějak není co jsem teď koukal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Takže už to mám úspěšně za sebou. Nějaké informace o dodělání klimy do 1,4 16V jsou zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32875 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 20. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Takže už to mám úspěšně za sebou. Nějaké informace o dodělání klimy do 1,4 16V jsou zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32875 Tak jsem to celé přečetl a myslim, že vim co určitě dělat nebudu... Takže díky za tento popis a jsi šikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.