djtwenty Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Zdravim chlapi a mám dotázek. Zjistil sem že můj střední díl výfuku už má pomalu svoje zasebou, mno a řek sem si že ho vyměnim. Čirou náhodou sem ale narazil na střední díly, který vyrábí Layting. A docela přemýšlim že bych použil tyhle výrobky....ale nevim kterej Nabízeji dva. Jeden s dynamizérem OCT(rezonátorem) a druhej je v podstatě jen roura bez tlumiče. Koncovej díl mám sportovní, ale nevim jakou značku(už tam byl). Mám chut tam dát jenom tu rouru, protože se myslim, že ten střed. tlumič je tam stejně k ničemu. Nevíte někdo jestli by to mělo vliv na spotřebu, prípadně na jízdní vlastnosti? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtwenty Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak Laityng bych rozhodne nedoporucoval..Znamej ho mel na Audine a stal pekne za hovno...Zvuk hroznej,zivotnost rok..Ale na Octavku nevim...Pokud to ten borec dela porad stejne,tak bych radsi sahnul po necem overenym.Bosal apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jukni se na stránky Bosalu, mají tam i ceník, stačí když vyplníš údaje o vozidle a vyjede ti kompletně celý výfuk. Odkaz je zde: Bosal - vyhledávač výfuků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Bosal jsem měl na Renaultu, cena vysoká, kvalita, no po třech letech děravý. To je má zkušenost, tedy z první ruky. Nešel bych do něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Bosal bych taka nebral za ty prachy nic moc, přesně jak píšeš 3 roky a je v koncích. Tchán je bral na Opla a ne jednou a nedal si říct, prostě pravidelná výměna. Mám ještě původní a v garáži nachystaný origoš z bouračky, jezdil 2 roky za hubičku. Zkusil bych Tyll, měl jsem ho na Fáčku pokud chceš obyč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Já osobně stojím přesně před stejným rozhodnutím (střední díl ko), ale vzhledem k tomu, že původní vydržel cca 8.let nebudu dělat kompromisy a koupím si originál. Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Nazdárek tak co se týká středového tlumiče u octy tak je to vlastně tlumič hluku zadní díl je jenom na vyvedení plynů ven takže pokud máš laděný výfuk a nejsi spokojen se zvukem odstraň středový tlumič a dej tam rezonátor a uvidíš ten hukot trubku bych tam nedával jelikož ty plyny mají mít určitou rychlost vyprazdňování a odpor, může se ti stát že kdybys tam dal trubku tak ti výkon půjde nepatrně dolů a spotřeba zase nahoru , takže já se přikláním k rezonátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.