ivomb Vloženo 31. Prosinec 2009 Vloženo 31. Prosinec 2009 Ja to docela chapu, kazdy jsme nejak zacinali, nebo-li nikdo uceny z nebe nespadnul. K tem xenonum - mas pravdu, byla to vytunena Felda, ale to je spise vyjimka, mel jsem obecne na mysli caste pripady nejen u naseho domu, kde je delsi horizont - je do dost neprijemne. Citovat
domino666 Vloženo 31. Prosinec 2009 Vloženo 31. Prosinec 2009 sorry za OT, ale nedalo mi nenapisat. ivomb, ak ta oslnuju xenony na horizonte, tak skus ist oproti fabke s normalnymi svetlami, je to ovela horsie. fabka ma dobre svetla, ale neskutocne oslnuju, a nemusia tam byt ani xenony. A este nieco k teme: moj nazor na denne svetla je, ze ich nemam rad, soferi nevedia, co je to znizena viditelnost a bezne svietia len s nimi aj v takomto obdobi, co je strasne, nehovoriac o tom, ze im nesvietia svetla vzadu. Ak denne svietenie, tak potom jedine do hlavneho svetlometu, umiestnenie vedla hmloviek je malo viditelne a zvlast na horizontoch. Citovat
Woody Vloženo 31. Prosinec 2009 Vloženo 31. Prosinec 2009 Držte se tématu, nebo to tady zamknu! Už tak tu je dost témat o denním svícení, xenonech, HIDkach a je tu i téma pro rozhádané členy Citovat
ivomb Vloženo 3. leden 2010 Vloženo 3. leden 2010 Jeden clen fora prodava LED denni svetla s oduvodnenim, ze na Slovensku to zakazali, resp. ze policajti tvrdi, ze to neni povoleno. Jiz se to tu x-krat probiralo, ale zda se, ze opakovani je matka moudrosti. Kdyz jsem s tim zacinal jezdit (kupoval jsem to v Nemecku, v CR tenkrat jeste nebyly k dostani), take mne zastavovali cajti a vyptavali se. Vzdy to vsak stacilo vysvetlit. Ale nasel se jeden chytry jak radio... Stezoval jsem si policejnimu rediteli a od tech dob mam klid. Tu odpoved zverejnuji, kdyby se nekomu stalo, ze se objevi podobny organ... EHK č.48 ma celoevropskou platnost a denni svitilna neni (pokud vim) v zadnem state EU zakazana. EHK_48_b.pdf EHK_48_c.pdf Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.