Maverick Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To reknu hned, ne? Immo ti ukazuje v pripade chyby MaxiDOT, zkus tam strcit jinej klic... EDIT: Trosku jsem hledal a nasel tohle - sice to myslim neni diesel, ale mohlo by to byt stejny - autorem je makov, snad promine, ze jsem pouzil jeho foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 jj to píše chyby, ale vím, že když se nám nepovedl nakódovat klíč, tak se rozblikala i ta kontrolka žhavení... bohužel se mi fakt nepodařila vyfotit, zkoušel sem to asi 5x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jasne, ale pokud by to byla chyba immo, pak by to asi hlasil MaxiDOT, ne? Spis jestli to nezpusobuje ten spinac brzdovych svetel, u benzinu to rozsvecuje EPC, takze jista analogie by tu byla. Stejne rikas, ze ti ten spinac fixluje, tak ho vymen a uvidis. Podle me ta kontrolka zhaveni (spiralka) nema s immo nic spolecneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jasne, ale pokud by to byla chyba immo, pak by to asi hlasil MaxiDOT, ne? Spis jestli to nezpusobuje ten spinac brzdovych svetel, u benzinu to rozsvecuje EPC, takze jista analogie by tu byla. to je možný, ale poprvý (v pondělí) se to nerozsvítilo... až teďka podruhý.. no, zkusím vyměnit ten spínač a uvidíme... na kolik to může přijít taková mrška? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zkus pohledat, nekdo to tu resil a daval i cenu, ja si to bohuzel nepamatuju, ale budou to radove stovky. EDIT: Cena dle Etky - bud 3B0 945 511 B za cca 340,- Kc nebo 6Q0 945 511 za cca 260,- Kc. Cislo dilu se lamalo podle VIN nekdy v MR2007, puvodne bylo 3B0 945 511 B, pozdeji pak 6Q0 945 511 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zkus pohledat, nekdo to tu resil a daval i cenu, ja si to bohuzel nepamatuju, ale budou to radove stovky.EDIT: Cena dle Etky - bud 3B0 945 511 B za cca 340,- Kc nebo 6Q0 945 511 za cca 260,- Kc. Cislo dilu se lamalo podle VIN nekdy v MR2007, puvodne bylo 3B0 945 511 B, pozdeji pak 6Q0 945 511 takže když mám rok 01 tak se mě týká to 3B0? tyhle prachy sou v poho, sem čekal víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Mas r.v. 2001? Tak to je jeste jinak - podle Etky je do MR2003 (zase zmena kolem urciteho VIN, ne presne podle MR) spravne cislo dilu 1J0 945 511 E. Cena cca 340,- Kc. Mozna jsou ty spinace mezi sebou zamenny, ale to ti rekne nekdo v servisu nebo nekdo, kdo ho uz menil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak mi to nedalo a hledal jsem v papírech.....já ho měnil hned na když jsem auto zprovoznoval...páč brzdy jednou svítily a jednou ne(proto možná byla ta nehoda) a já ji ted mám.... No mám 8/01 a tady ve Škodovce mi prodali spínač číslo dílu:1J0945511E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Mas r.v. 2001? Tak to je jeste jinak - podle Etky je do MR2003 (zase zmena kolem urciteho VIN, ne presne podle MR) spravne cislo dilu 1J0 945 511 E. Cena cca 340,- Kc. Mozna jsou ty spinace mezi sebou zamenny, ale to ti rekne nekdo v servisu nebo nekdo, kdo ho uz menil. supr, zajdu si to objednat.. díkec moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Tie spínače sú vzájomne zámenné, odlišujú sa akurát prevedením, a materiálom kontaktov a hlavný rozdiel je v tom v ktorej polohe dráhy tej tyčinky kontakty prepínajú. To znamená: 1J0 945 511 E - má prepnutie v strede dráhy dlhej 6,5mm a oba kontakty sú zopnuté 1,2mm 3B0 945 511 B - má prepnutie bližšie kzačiatku stlačenia pedálu a oba kontakty sú zopnuté od 2 do 3mm, dráha dlhá 6mm 6Q0 945 511 - má zopnutie v strede dráhy dlhej 5mm a oba kontakty sú zopnuté 0,8mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 To mě vždycky vrtá hlavou, proč si to výrobce zbytečně komplikuje a dělá tolik druhů/typů...všeho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Tie spínače sú vzájomne zámenné, odlišujú sa akurát prevedením, a materiálom kontaktov a hlavný rozdiel je v tom v ktorej polohe dráhy tej tyčinky kontakty prepínajú.To znamená: 1J0 945 511 E - má prepnutie v strede dráhy dlhej 6,5mm a oba kontakty sú zopnuté 1,2mm 3B0 945 511 B - má prepnutie bližšie kzačiatku stlačenia pedálu a oba kontakty sú zopnuté od 2 do 3mm, dráha dlhá 6mm 6Q0 945 511 - má zopnutie v strede dráhy dlhej 5mm a oba kontakty sú zopnuté 0,8mm Pán Profor, opět smekám před Vašimi podrobnými znalostmi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Tie spínače sú vzájomne zámenné, odlišujú sa akurát prevedením, a materiálom kontaktov a hlavný rozdiel je v tom v ktorej polohe dráhy tej tyčinky kontakty prepínajú.To znamená: 1J0 945 511 E - má prepnutie v strede dráhy dlhej 6,5mm a oba kontakty sú zopnuté 1,2mm 3B0 945 511 B - má prepnutie bližšie kzačiatku stlačenia pedálu a oba kontakty sú zopnuté od 2 do 3mm, dráha dlhá 6mm 6Q0 945 511 - má zopnutie v strede dráhy dlhej 5mm a oba kontakty sú zopnuté 0,8mm kam na tohle chodíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Nepoviem lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 přeci žhavení a imobilizér jsou dvě naprosto odlišné věci ne?? je hloupost aby na jednu závadu byly dvě kontrolky.. Nedávn se mi stalo pri vsunutí klíčku do zapalování a následném "pokusu" o nastartování auto ani nepíplo a rozblikal se právě imobilizér kontrolka autíčka s klíčkem. Po vyndání klíčků a opětovném vsunutí už jsme bez prolémů nastartoval vůbec netuším co to mohlo být. ten den jsem byl v práci a klíče jsem měl na stole a v místnosti kde jsem dělal se hodně prášilo třeba proto to zazlobilo. Nevím pokud někdo už něco podobného zažil písněte sem..... Nevím jak u kterých aut ale pokud se rozhodne zlobit imobilizér tak s tím daleko nepojedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.