Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To reknu hned, ne? :)

Immo ti ukazuje v pripade chyby MaxiDOT, zkus tam strcit jinej klic... ;)

EDIT: Trosku jsem hledal a nasel tohle - sice to myslim neni diesel, ale mohlo by to byt stejny - autorem je makov, snad promine, ze jsem pouzil jeho foto... ;)

post-9-1190901824.jpg

Vloženo

jj to píše chyby, ale vím, že když se nám nepovedl nakódovat klíč, tak se rozblikala i ta kontrolka žhavení... bohužel se mi fakt nepodařila vyfotit, zkoušel sem to asi 5x :(

post-6682-1190914560_thumb.jpg

Vloženo

Jasne, ale pokud by to byla chyba immo, pak by to asi hlasil MaxiDOT, ne?

Spis jestli to nezpusobuje ten spinac brzdovych svetel, u benzinu to rozsvecuje EPC, takze jista analogie by tu byla.

Stejne rikas, ze ti ten spinac fixluje, tak ho vymen a uvidis. Podle me ta kontrolka zhaveni (spiralka) nema s immo nic spolecneho.

Vloženo
Jasne, ale pokud by to byla chyba immo, pak by to asi hlasil MaxiDOT, ne?

Spis jestli to nezpusobuje ten spinac brzdovych svetel, u benzinu to rozsvecuje EPC, takze jista analogie by tu byla.

to je možný, ale poprvý (v pondělí) se to nerozsvítilo... až teďka podruhý.. no, zkusím vyměnit ten spínač a uvidíme... na kolik to může přijít taková mrška? :feve:

Vloženo

Zkus pohledat, nekdo to tu resil a daval i cenu, ja si to bohuzel nepamatuju, ale budou to radove stovky.

EDIT: Cena dle Etky - bud 3B0 945 511 B za cca 340,- Kc nebo 6Q0 945 511 za cca 260,- Kc.

Cislo dilu se lamalo podle VIN nekdy v MR2007, puvodne bylo 3B0 945 511 B, pozdeji pak 6Q0 945 511

Vloženo
Zkus pohledat, nekdo to tu resil a daval i cenu, ja si to bohuzel nepamatuju, ale budou to radove stovky.

EDIT: Cena dle Etky - bud 3B0 945 511 B za cca 340,- Kc nebo 6Q0 945 511 za cca 260,- Kc.

Cislo dilu se lamalo podle VIN nekdy v MR2007, puvodne bylo 3B0 945 511 B, pozdeji pak 6Q0 945 511

takže když mám rok 01 tak se mě týká to 3B0? tyhle prachy sou v poho, sem čekal víc...

Vloženo

Mas r.v. 2001?

Tak to je jeste jinak - podle Etky je do MR2003 (zase zmena kolem urciteho VIN, ne presne podle MR) spravne cislo dilu 1J0 945 511 E.

Cena cca 340,- Kc.

Mozna jsou ty spinace mezi sebou zamenny, ale to ti rekne nekdo v servisu nebo nekdo, kdo ho uz menil.

Vloženo

Tak mi to nedalo a hledal jsem v papírech.....já ho měnil hned na když jsem auto zprovoznoval...páč brzdy jednou svítily a jednou ne(proto možná byla ta nehoda) a já ji ted mám....

No mám 8/01 a tady ve Škodovce mi prodali spínač číslo dílu:1J0945511E

Vloženo
Mas r.v. 2001?

Tak to je jeste jinak - podle Etky je do MR2003 (zase zmena kolem urciteho VIN, ne presne podle MR) spravne cislo dilu 1J0 945 511 E.

Cena cca 340,- Kc.

Mozna jsou ty spinace mezi sebou zamenny, ale to ti rekne nekdo v servisu nebo nekdo, kdo ho uz menil.

supr, zajdu si to objednat.. díkec moc!

Vloženo

Tie spínače sú vzájomne zámenné, odlišujú sa akurát prevedením, a materiálom kontaktov a hlavný rozdiel je v tom v ktorej polohe dráhy tej tyčinky kontakty prepínajú.

To znamená:

1J0 945 511 E - má prepnutie v strede dráhy dlhej 6,5mm a oba kontakty sú zopnuté 1,2mm

3B0 945 511 B - má prepnutie bližšie kzačiatku stlačenia pedálu a oba kontakty sú zopnuté od 2 do 3mm, dráha dlhá 6mm

6Q0 945 511 - má zopnutie v strede dráhy dlhej 5mm a oba kontakty sú zopnuté 0,8mm

Vloženo
Tie spínače sú vzájomne zámenné, odlišujú sa akurát prevedením, a materiálom kontaktov a hlavný rozdiel je v tom v ktorej polohe dráhy tej tyčinky kontakty prepínajú.

To znamená:

1J0 945 511 E - má prepnutie v strede dráhy dlhej 6,5mm a oba kontakty sú zopnuté 1,2mm

3B0 945 511 B - má prepnutie bližšie kzačiatku stlačenia pedálu a oba kontakty sú zopnuté od 2 do 3mm, dráha dlhá 6mm

6Q0 945 511 - má zopnutie v strede dráhy dlhej 5mm a oba kontakty sú zopnuté 0,8mm

Pán Profor, opět smekám před Vašimi podrobnými znalostmi! :palec2:

Vloženo

To znamená:

:kuk: kam na tohle chodíš? ;)

• o 1 rok později...
Vloženo

přeci žhavení a imobilizér jsou dvě naprosto odlišné věci ne?? je hloupost aby na jednu závadu byly dvě kontrolky.. Nedávn se mi stalo pri vsunutí klíčku do zapalování a následném "pokusu" o nastartování auto ani nepíplo a rozblikal se právě imobilizér kontrolka autíčka s klíčkem. Po vyndání klíčků a opětovném vsunutí už jsme bez prolémů nastartoval vůbec netuším co to mohlo být. ten den jsem byl v práci a klíče jsem měl na stole a v místnosti kde jsem dělal se hodně prášilo třeba proto to zazlobilo. Nevím pokud někdo už něco podobného zažil písněte sem..... Nevím jak u kterých aut ale pokud se rozhodne zlobit imobilizér tak s tím daleko nepojedeš

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...