333222 Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Zdravim. Měl jsem minulý týdne nezaviněnou kolizi, kdy mi paní najela do dveří řídiče. Odneslo to zrcátko, dveře, práh, lišty... Nechal jsem si to udělat rozpočtem, vše nahlásil na netu jako poškozený, ona jako viník. V pondělí se mi má na to kouknout likvidátor, kdy mohu očekávat peníze? Jedná se o českou pojištovnu... Chlubí se 3 dny, ale tomu nevěřím... A nebo 3 dny odkdy? Jaké máte zkušenosti s plněním od ČP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 tak u me to bylo takhle, skodni udalost 3.7., likvidator 4.7., penize na uctu 25.7., samozrejme CP, rozpoctem, zadny prutahy kvuli nicemu, veskere podklady jsem uz 4.7. odevzdal .. na ty 3 dny se muzes jenom smat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Zdravim. Měl jsem minulý týdne nezaviněnou kolizi, kdy mi paní najela do dveří řídiče. Odneslo to zrcátko, dveře, práh, lišty... Nechal jsem si to udělat rozpočtem, vše nahlásil na netu jako poškozený, ona jako viník. V pondělí se mi má na to kouknout likvidátor, kdy mohu očekávat peníze? Jedná se o českou pojištovnu... Chlubí se 3 dny, ale tomu nevěřím... A nebo 3 dny odkdy? Jaké máte zkušenosti s plněním od ČP? No mě zbořil borec starou OC, ujel, šlo to do správního řízení a česká na nic nečekala a hned to zaplatila, tak do týdne max 14 dní a po dvou měsících mi teprve přišlo, že bylo zahájeno správní řízení. Tak já nadávat nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 jen dodam, ze v mym pripade to byla praha, coz muze leccos vysvetlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 mně kdysi dávno(cca 15 let) nabořil jeden mamlas a z pojišťovny jsem to páčil půl roku. Furt výmluvy že to nedostali od policajtů. Tak už jsem se fakt nasral a říkám, ať mi daj číslo na ty policajty, že na to maj maximálně 30dní a že si tam teda zavolám. Číslo mi nechtěl dát, že ho nemá. Tak jsem řekl, že si tam teda dojdu. No a asi za 2 hodiny mi ten čurák volal, že si mám dojít pro prachy. Prostě to jen zdržovali. Nj, ale to už je fakt dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 mně kdysi dávno(cca 15 let) nabořil jeden mamlas a z pojišťovny jsem to páčil půl roku. Furt výmluvy že to nedostali od policajtů. Tak už jsem se fakt nasral a říkám, ať mi daj číslo na ty policajty, že na to maj maximálně 30dní a že si tam teda zavolám. Číslo mi nechtěl dát, že ho nemá. Tak jsem řekl, že si tam teda dojdu. No a asi za 2 hodiny mi ten čurák volal, že si mám dojít pro prachy. Prostě to jen zdržovali.Nj, ale to už je fakt dávno. To tam byli ještě Soudruzi. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Teď úplně čerstvá zkušenost, Praha. Poté co jsem jim dal fakturu, tak peníze poslali asi za deset pracovních dní. A úplně náhodou to vyšlo na začátek měsíce, evidentně jsou cashflow řízený. Kdybych měl čas a energii, tak by stálo za to je zažalovat za klamavou reklamu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Teď úplně čerstvá zkušenost, Praha. Poté co jsem jim dal fakturu, tak peníze poslali asi za deset pracovních dní. A úplně náhodou to vyšlo na začátek měsíce, evidentně jsou cashflow řízený. Kdybych měl čas a energii, tak by stálo za to je zažalovat za klamavou reklamu.... S tou žalobou bych byl opatrný. V reklamě je "vyřízení ve většině případů do pěti dnů od dodání všech podkladů". Takže jsou dobře krytý. Mě to od nehody (nebyl jsem vyník) vyplatily za 21 dnů, ale od dodání posledního dokladu to bylo přesně 5 dní! Jen si se mnou dopisovaly, co ještě potřebujou. Oni se nenechaj jen tak zažalovat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.