BEDUIN Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Nazdar Panove Dnes som vybral autoradiio z palubovky, lebo nehra tak ako by malo. Myslim ze to bude tym ze tam nemam tu vyhybku na napajanie anteny, ale viem ze sa to tu niekde riesilo, to si pohladam a spytam sa tam. Ale ide mi o to, ze ked som vybral to radio a konektory(napajaci a na repro)+antenny koax, ti boli zapojene v radiu, tak som tam este nasiel jeden nezapojeny konektor a nejaky (asi) koax kablik: konektor je robeny na 4 piny, ale pripojene su tam 3 kabliky ten druhy kablik, koax na srobovaciu koncovku a pripada mi ako taky mini F-konektor, ake su na koax kabloch napr. od paraboly satelitu Vie mi niekto povedat naco to tam je? kam sa to zapaja? je to nejaka priprava k niecomu? A ten tenky koax kablik, kam moze viest? ked antenu mam na streche iba jednu, na radio a tu mam v radiu zapojenu Zapojene to nebolo nikde, len tak volne pichnute za radiom. Maju to vsetky auta tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Nazdar PanoveDnes som vybral autoradiio z palubovky, lebo nehra tak ako by malo. Myslim ze to bude tym ze tam nemam tu vyhybku na napajanie anteny, ale viem ze sa to tu niekde riesilo, to si pohladam a spytam sa tam. Ale ide mi o to, ze ked som vybral to radio a konektory(napajaci a na repro)+antenny koax, ti boli zapojene v radiu, tak som tam este nasiel jeden nezapojeny konektor a nejaky (asi) koax kablik: konektor je robeny na 4 piny, ale pripojene su tam 3 kabliky ten druhy kablik, koax na srobovaciu koncovku a pripada mi ako taky mini F-konektor, ake su na koax kabloch napr. od paraboly satelitu Vie mi niekto povedat naco to tam je? kam sa to zapaja? je to nejaka priprava k niecomu? A ten tenky koax kablik, kam moze viest? ked antenu mam na streche iba jednu, na radio a tu mam v radiu zapojenu Zapojene to nebolo nikde, len tak volne pichnute za radiom. Maju to vsetky auta tam ? telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Nazdar PanoveDnes som vybral autoradiio z palubovky, lebo nehra tak ako by malo. Myslim ze to bude tym ze tam nemam tu vyhybku na napajanie anteny, ale viem ze sa to tu niekde riesilo, to si pohladam a spytam sa tam. Ale ide mi o to, ze ked som vybral to radio a konektory(napajaci a na repro)+antenny koax, ti boli zapojene v radiu, tak som tam este nasiel jeden nezapojeny konektor a nejaky (asi) koax kablik: konektor je robeny na 4 piny, ale pripojene su tam 3 kabliky ten druhy kablik, koax na srobovaciu koncovku a pripada mi ako taky mini F-konektor, ake su na koax kabloch napr. od paraboly satelitu Vie mi niekto povedat naco to tam je? kam sa to zapaja? je to nejaka priprava k niecomu? A ten tenky koax kablik, kam moze viest? ked antenu mam na streche iba jednu, na radio a tu mam v radiu zapojenu Zapojene to nebolo nikde, len tak volne pichnute za radiom. Maju to vsetky auta tam ? telefon jenom bych doplnil, že je to Příprava na telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 29. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2007 jenom bych doplnil, že je to Příprava na telefon Diik za info Tak na ten konektor by mal byt napojeny nejaky drziak telefonu a sluzil na nabijanie ze? A ten koax ma kde druhy koniec? ked dalsiu antenu nemam? Zeby bol ukonceny niekde pod strechou, kam sa potom dodatocne domontuje antena? dalo by sa to na nieco vyuzit? teda okrem telefonu? hmm asi nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Antena je společná pro rádio i telefon. Pokud máš origo antenu a je jako omotaná drátem (pod izolací). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Antena je společná pro rádio i telefon. Pokud máš origo antenu a je jako omotaná drátem (pod izolací). Ano mam origo tu omotanu. ahaaaaaaaa Takze to omotene okolo prutu, je vlastne ta druha antena ???? ono sa to nerusilo navzajom? telefon a radio ked sa volalo aj pocuvalo naraz? Nejake vyuzitie toho koaxu? nedalo by sa cez neho pustit napajanie toho zosilovaca na radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Sákryš, já mám též omotanou antenu druhým drátem, ale přípravu na GSM nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Sákryš, já mám též omotanou antenu druhým drátem, ale přípravu na GSM nemám. To souhlasí. Ta omotávka je jenom výztuha. Taky ji mám. Mimochodem v autorizovaném servisu mi trdili, že se tyto antény byly jen na feldách . Musel jsem si zavlat do MB, abych zjistil, jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 dolešo: Antena je společná pro rádio i telefon. Pokud máš origo antenu a je jako omotaná drátem... blizard: Sákryš, já mám též omotanou antenu druhým drátem, ale přípravu na GSM nemám... Franta: To souhlasí. Ta omotávka je jenom výztuha. Taky ji mám... Tak ako je to? Je ta omotavka napojena na ten druhy koax co je k telefonu? Alebo je to iba vyztuha? Ak omotavka neni nikam napojena, potom kde konci ten koax od telefonu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 též mám omotávku drátem a bez přípravy na HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Ta omotávka je opravdu jen výztuha. Když prut antény vyšroubujete, je to napojené jen na jeden závit - jeden kontakt, a to je pro rádio. Na telefony se musí dát nová anténa, v dnešní době se lepí prťavá anténka třeba na horní část čelního okna, do zeleného pruhu vlevo u spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Taky tam mam jednu tuto antenu volnou - urcite ne najeky mobil - ja to asi budu mit na nejakou tu nokii - 6210 a 5110 a pod. Antena je origo - jen nevim kde sakra konci ta druha antena - proste kde je nabo kam je zapojeny ten kabel pro mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.