matysekchp Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Hledej preste na toto auto uz tu tema bylo!Je to super auto pila! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysekchp Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Hledej preste na toto auto uz tu tema bylo!Je to super auto pila! Hledam hledam a kde nic,tu nic.Momentalne mam RS,ale preci jen,11 litru ,isto 6ti je rozdil...Zajimalo by me treba,kolik ma ten sestikvalt teoretickou maximalni rychlost.Da se to nacipovat na 170koni a kroutak myslim 400.to je oproti rs docela narez....Ale preci jen je to diesel,zadnej sportovec...Jsem dost na vazkach.eReSo prodavam a chci neco mladsiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Hledej preste na toto auto uz tu tema bylo!Je to super auto pila! Hledam hledam a kde nic,tu nic.Momentalne mam RS,ale preci jen,11 litru ,isto 6ti je rozdil...Zajimalo by me treba,kolik ma ten sestikvalt teoretickou maximalni rychlost.Da se to nacipovat na 170koni a kroutak myslim 400.to je oproti rs docela narez....Ale preci jen je to diesel,zadnej sportovec...Jsem dost na vazkach.eReSo prodavam a chci neco mladsiho. No kamos ji ma taky ciplou,sport podvozek,filtr,kola 18" a uz se parkrat honil s RS a z 99 procent dostalo vzdycky RS na prdel!!!! ;) lol Mrkni se tady na to to je to co jsem myslel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=octavia+96kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Hledam hledam a kde nic,tu nic.Momentalne mam RS,ale preci jen,11 litru ,isto 6ti je rozdil...Zajimalo by me treba,kolik ma ten sestikvalt teoretickou maximalni rychlost.Da se to nacipovat na 170koni a kroutak myslim 400.to je oproti rs docela narez....Ale preci jen je to diesel,zadnej sportovec...Jsem dost na vazkach.eReSo prodavam a chci neco mladsiho. Uz mas kupcu na to RSo?Ukaz nejake foto ak sa da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. [Ahoj mám ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 (editace) Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Hledej preste na toto auto uz tu tema bylo!Je to super auto pila! Hledam hledam a kde nic,tu nic.Momentalne mam RS,ale preci jen,11 litru ,isto 6ti je rozdil...Zajimalo by me treba,kolik ma ten sestikvalt teoretickou maximalni rychlost.Da se to nacipovat na 170koni a kroutak myslim 400.to je oproti rs docela narez....Ale preci jen je to diesel,zadnej sportovec...Jsem dost na vazkach.eReSo prodavam a chci neco mladsiho. No kamos ji ma taky ciplou,sport podvozek,filtr,kola 18" a uz se parkrat honil s RS a z 99 procent dostalo vzdycky RS na prdel!!!! ;) lol Mrkni se tady na to to je to co jsem myslel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=octavia+96kw Hahaha ... v cem dostalo na prdel ? Ve spotrebe ? Tak to jo Editováno: 12. Říjen 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Hledej preste na toto auto uz tu tema bylo!Je to super auto pila! Hledam hledam a kde nic,tu nic.Momentalne mam RS,ale preci jen,11 litru ,isto 6ti je rozdil...Zajimalo by me treba,kolik ma ten sestikvalt teoretickou maximalni rychlost.Da se to nacipovat na 170koni a kroutak myslim 400.to je oproti rs docela narez....Ale preci jen je to diesel,zadnej sportovec...Jsem dost na vazkach.eReSo prodavam a chci neco mladsiho. No kamos ji ma taky ciplou,sport podvozek,filtr,kola 18" a uz se parkrat honil s RS a z 99 procent dostalo vzdycky RS na prdel!!!! Mrkni se tady na to to je to co jsem myslel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=octavia+96kw Hahaha ... v cem dostalo na prdel ? Ve spotrebe ? Tak to jo možná to RSo řídil nějakej děda těsně před hrobem... jinak si to nedovedu představit. Ale jestli tu 96kw má nějak poladěnou tak vlastně proč ne 132kw RS benzínu taky není všemohoucí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.