matysekchp Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chossse Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Hledej preste na toto auto uz tu tema bylo!Je to super auto pila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matysekchp Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Hledej preste na toto auto uz tu tema bylo!Je to super auto pila! Hledam hledam a kde nic,tu nic.Momentalne mam RS,ale preci jen,11 litru ,isto 6ti je rozdil...Zajimalo by me treba,kolik ma ten sestikvalt teoretickou maximalni rychlost.Da se to nacipovat na 170koni a kroutak myslim 400.to je oproti rs docela narez....Ale preci jen je to diesel,zadnej sportovec...Jsem dost na vazkach.eReSo prodavam a chci neco mladsiho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chossse Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Hledej preste na toto auto uz tu tema bylo!Je to super auto pila! Hledam hledam a kde nic,tu nic.Momentalne mam RS,ale preci jen,11 litru ,isto 6ti je rozdil...Zajimalo by me treba,kolik ma ten sestikvalt teoretickou maximalni rychlost.Da se to nacipovat na 170koni a kroutak myslim 400.to je oproti rs docela narez....Ale preci jen je to diesel,zadnej sportovec...Jsem dost na vazkach.eReSo prodavam a chci neco mladsiho. No kamos ji ma taky ciplou,sport podvozek,filtr,kola 18" a uz se parkrat honil s RS a z 99 procent dostalo vzdycky RS na prdel!!!! ;) lol Mrkni se tady na to to je to co jsem myslel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=octavia+96kw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladi Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Hledam hledam a kde nic,tu nic.Momentalne mam RS,ale preci jen,11 litru ,isto 6ti je rozdil...Zajimalo by me treba,kolik ma ten sestikvalt teoretickou maximalni rychlost.Da se to nacipovat na 170koni a kroutak myslim 400.to je oproti rs docela narez....Ale preci jen je to diesel,zadnej sportovec...Jsem dost na vazkach.eReSo prodavam a chci neco mladsiho. Uz mas kupcu na to RSo?Ukaz nejake foto ak sa da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petan76 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. [Ahoj mám ji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 (edited) Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Hledej preste na toto auto uz tu tema bylo!Je to super auto pila! Hledam hledam a kde nic,tu nic.Momentalne mam RS,ale preci jen,11 litru ,isto 6ti je rozdil...Zajimalo by me treba,kolik ma ten sestikvalt teoretickou maximalni rychlost.Da se to nacipovat na 170koni a kroutak myslim 400.to je oproti rs docela narez....Ale preci jen je to diesel,zadnej sportovec...Jsem dost na vazkach.eReSo prodavam a chci neco mladsiho. No kamos ji ma taky ciplou,sport podvozek,filtr,kola 18" a uz se parkrat honil s RS a z 99 procent dostalo vzdycky RS na prdel!!!! ;) lol Mrkni se tady na to to je to co jsem myslel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=octavia+96kw Hahaha ... v cem dostalo na prdel ? Ve spotrebe ? Tak to jo Edited October 12, 2007 by MichalF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Zdar kluci,ma nekdo z vas tuto octavii?Zajimalo by me par veci o ni....Diky. Hledej preste na toto auto uz tu tema bylo!Je to super auto pila! Hledam hledam a kde nic,tu nic.Momentalne mam RS,ale preci jen,11 litru ,isto 6ti je rozdil...Zajimalo by me treba,kolik ma ten sestikvalt teoretickou maximalni rychlost.Da se to nacipovat na 170koni a kroutak myslim 400.to je oproti rs docela narez....Ale preci jen je to diesel,zadnej sportovec...Jsem dost na vazkach.eReSo prodavam a chci neco mladsiho. No kamos ji ma taky ciplou,sport podvozek,filtr,kola 18" a uz se parkrat honil s RS a z 99 procent dostalo vzdycky RS na prdel!!!! Mrkni se tady na to to je to co jsem myslel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=octavia+96kw Hahaha ... v cem dostalo na prdel ? Ve spotrebe ? Tak to jo možná to RSo řídil nějakej děda těsně před hrobem... jinak si to nedovedu představit. Ale jestli tu 96kw má nějak poladěnou tak vlastně proč ne 132kw RS benzínu taky není všemohoucí... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts