greenhorn Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Dočetl jsem se,že při výměně aku dojde k vynulování hodnot např.el.okna atd.lze tomu předejít?Jaký aku doporučujete pro TDi 1.9 66kw.Jakou nabíječku na aku si mám pořídit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Vynulují se ti akorát hodiny a denní počítadlo KM. Pokud máš rádio symhony, tak nejdříve zapnout zapalování, pak teprve rádio, abys nemusel vkládat kód Já tam mám BOSCH 74 Ah a stačí. cena okolo 2500,- S nabíječkou ti neporadím, koupil jsem ji v hypermarketu a je naprosto k ničemu, takže jsem ji vrátil zpět a používám tu, co dělal táta doma na koleni ještě před 25 lety kdy se to jinak nedalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Dočetl jsem se,že při výměně aku dojde k vynulování hodnot např.el.okna atd.lze tomu předejít?Jaký aku doporučujete pro TDi 1.9 66kw.Jakou nabíječku na aku si mám pořídit? su machri, ktori pred odpojenim baterky napoja cez zasuvku zapalovaca 12V a az potom odpoja baterku. tym sa da zabranit vynulovaniu hodnot. inak odpojenim baterky sa zmazu aj chybove kody rj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 odpojením baterie se chyby nesmažou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.