Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dočetl jsem se,že při výměně aku dojde k vynulování hodnot např.el.okna atd.lze tomu předejít?Jaký aku doporučujete pro TDi 1.9 66kw.Jakou nabíječku na aku si mám pořídit?

Vloženo

Vynulují se ti akorát hodiny a denní počítadlo KM. Pokud máš rádio symhony, tak nejdříve zapnout zapalování, pak teprve rádio, abys nemusel vkládat kód ;)

Já tam mám BOSCH 74 Ah a stačí. cena okolo 2500,- S nabíječkou ti neporadím, koupil jsem ji v hypermarketu a je naprosto k ničemu, takže jsem ji vrátil zpět a používám tu, co dělal táta doma na koleni ještě před 25 lety kdy se to jinak nedalo :palec2:

Vloženo
Dočetl jsem se,že při výměně aku dojde k vynulování hodnot např.el.okna atd.lze tomu předejít?Jaký aku doporučujete pro TDi 1.9 66kw.Jakou nabíječku na aku si mám pořídit?

su machri, ktori pred odpojenim baterky napoja cez zasuvku zapalovaca 12V a az potom odpoja baterku. tym sa da zabranit vynulovaniu hodnot. inak odpojenim baterky sa zmazu aj chybove kody rj.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...