x.luky Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 zdarec ,jak mam zvyšit vykon moturku mam octavku1 1,6i 74 kw rok,98 .Co tam mam dati aby mě to nejak naskakalo kapičku na vršek ??uvažoval sem o přímem saní a vyfuku a svody. a dal nevym l ?poradte mi co tam mam dati za to saní a výfuk a svody .pls byl bych rad kdyby ste mi poradily .děkuji předem všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 zdarec ,jak mam zvyšit vykon moturku mam octavku1 1,6i 74 kw rok,98 .Co tam mam dati aby mě to nejak naskakalo kapičku na vršek ??uvažoval sem o přímem saní a vyfuku a svody. a dal nevym l ?poradte mi co tam mam dati za to saní a výfuk a svody .pls byl bych rad kdyby ste mi poradily .děkuji předem všem 100 koni je ti malo ? ....pak doporucuji podivat se po pasatu s 2,5 V6, pripadne Golf IV R32.....tamuz je vykon "dostatecny". Sani, vyfuk, cip, - 10-20 koni pri nejlepsim s investicema nekde v polovine trzni ceny vozu.....vyhozeny prachy. Pokud chces mit v te kastli letecky motor,poohledni se po 1,8 turbo,pripadne RS. Nekdy si rikam, ze byste meli sednout to stare 120L, abyste byli vdecni za cokoli, co ma nad 50kW a 100Nm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 100 koni je ti malo ? ....pak doporucuji podivat se po pasatu s 2,5 V6, pripadne Golf IV R32.....tamuz je vykon "dostatecny". Sani, vyfuk, cip, - 10-20 koni pri nejlepsim s investicema nekde v polovine trzni ceny vozu.....vyhozeny prachy. Pokud chces mit v te kastli letecky motor,poohledni se po 1,8 turbo,pripadne RS. Nekdy si rikam, ze byste meli sednout to stare 120L, abyste byli vdecni za cokoli, co ma nad 50kW a 100Nm... taky si to rikavam kdyz chcou mit silnejsi motor tak proc si ho nekoupi:) koupi slabsi a pak kuti ze je to pro ne malo, jen at muzou poradne zahrabat na krizovatce at kazdy vidi ze nejede jen tak nekdo.. noo ale na to se neptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 zdarec ,jak mam zvyšit vykon moturku mam octavku1 1,6i 74 kw rok,98 .Co tam mam dati aby mě to nejak naskakalo kapičku na vršek ??uvažoval sem o přímem saní a vyfuku a svody. a dal nevym l ?poradte mi co tam mam dati za to saní a výfuk a svody .pls byl bych rad kdyby ste mi poradily .děkuji předem všem 100 koni je ti malo ? ....pak doporucuji podivat se po pasatu s 2,5 V6, pripadne Golf IV R32.....tamuz je vykon "dostatecny". Sani, vyfuk, cip, - 10-20 koni pri nejlepsim s investicema nekde v polovine trzni ceny vozu.....vyhozeny prachy. Pokud chces mit v te kastli letecky motor,poohledni se po 1,8 turbo,pripadne RS. Nekdy si rikam, ze byste meli sednout to stare 120L, abyste byli vdecni za cokoli, co ma nad 50kW a 100Nm... 100koní je dobry ale chtel bych neco na vrch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 zdarec ,jak mam zvyšit vykon moturku mam octavku1 1,6i 74 kw rok,98 .Co tam mam dati aby mě to nejak naskakalo kapičku na vršek ??uvažoval sem o přímem saní a vyfuku a svody. a dal nevym l ?poradte mi co tam mam dati za to saní a výfuk a svody .pls byl bych rad kdyby ste mi poradily .děkuji předem všem Zdravím, podívej se na : http://www.xtuning.cz/auta/skoda.html 1600 74 kW na 83 kW a 145 Nm na 165 Nm Siemens za 5 999,- čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Zdravím, podívej se na : http://www.xtuning.cz/auta/skoda.html 1600 74 kW na 83 kW a 145 Nm na 165 Nm Siemens za 5 999,- čau Ani se tam radši nedívej, zase všeumělové s "důvěryhodnými" hodnotami. I poloviční nárůst by u tohodle motoru po čipu byl velmi dobrý výsledek Když dáš čip, přímé sání, komplet svody s výfukem, tak vysolíš vzhledem ke stáří a aktuální ceně auta solidní majlant a přiblížíš se někde séeiové 1.8 20V bez turba ... přínos a náklady si pak porovnej sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... prosimtě na kolik ti vyšlo to saní od kn ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 zdarec ,jak mam zvyšit vykon moturku mam octavku1 1,6i 74 kw rok,98 .Co tam mam dati aby mě to nejak naskakalo kapičku na vršek ??uvažoval sem o přímem saní a vyfuku a svody. a dal nevym l ?poradte mi co tam mam dati za to saní a výfuk a svody .pls byl bych rad kdyby ste mi poradily .děkuji předem všem Zdravím, podívej se na : http://www.xtuning.cz/auta/skoda.html 1600 74 kW na 83 kW a 145 Nm na 165 Nm Siemens za 5 999,- čau Placebo chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... prosimtě na kolik ti vyšlo to saní od kn ?? Je to jen filtr, přírubu na potrubí jsem si dělal na soustruhu sám z hliníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... prosimtě na kolik ti vyšlo to saní od kn ?? Je to jen filtr, přírubu na potrubí jsem si dělal na soustruhu sám z hliníku. super naštesti si to mužu udelat taky ,ja jsem obrabeč kovu maš fotku jak to vypada ??a nebo nejakej vykres ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... prosimtě na kolik ti vyšlo to saní od kn ?? Je to jen filtr, přírubu na potrubí jsem si dělal na soustruhu sám z hliníku. super naštesti si to mužu udelat taky ,ja jsem obrabeč kovu maš fotku jak to vypada ??a nebo nejakej vykres ?? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31830 Tam je fotka toho co mám na autě, není to dodělaný, ale tak zatím o funguje... Pro výrobu to chce mít nějak otisknutou tu plastovou trubku co je v ní váha a potom mít rozměr filtru a dodělat to podle toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... prosimtě na kolik ti vyšlo to saní od kn ?? Je to jen filtr, přírubu na potrubí jsem si dělal na soustruhu sám z hliníku. super naštesti si to mužu udelat taky ,ja jsem obrabeč kovu maš fotku jak to vypada ??a nebo nejakej vykres ?? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31830 Tam je fotka toho co mám na autě, není to dodělaný, ale tak zatím o funguje... Pro výrobu to chce mít nějak otisknutou tu plastovou trubku co je v ní váha a potom mít rozměr filtru a dodělat to podle toho. ok diky .a nevyš kde sehnat ladeny svody a nejaky dobrej vyfuk ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... prosimtě na kolik ti vyšlo to saní od kn ?? Je to jen filtr, přírubu na potrubí jsem si dělal na soustruhu sám z hliníku. super naštesti si to mužu udelat taky ,ja jsem obrabeč kovu maš fotku jak to vypada ??a nebo nejakej vykres ?? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31830 Tam je fotka toho co mám na autě, není to dodělaný, ale tak zatím o funguje... Pro výrobu to chce mít nějak otisknutou tu plastovou trubku co je v ní váha a potom mít rozměr filtru a dodělat to podle toho. ok diky .a nevyš kde sehnat ladeny svody a nejaky dobrej vyfuk ??? Laděný svody pochybuju že vůbec někdo dělá a výfuk nějakej ověřenej určenej přímo na octu třeba od "remus" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... prosimtě na kolik ti vyšlo to saní od kn ?? Je to jen filtr, přírubu na potrubí jsem si dělal na soustruhu sám z hliníku. super naštesti si to mužu udelat taky ,ja jsem obrabeč kovu maš fotku jak to vypada ??a nebo nejakej vykres ?? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31830 Tam je fotka toho co mám na autě, není to dodělaný, ale tak zatím o funguje... Pro výrobu to chce mít nějak otisknutou tu plastovou trubku co je v ní váha a potom mít rozměr filtru a dodělat to podle toho. ok diky .a nevyš kde sehnat ladeny svody a nejaky dobrej vyfuk ??? Laděný svody pochybuju že vůbec někdo dělá a výfuk nějakej ověřenej určenej přímo na octu třeba od "remus" prosimntě kolik maš prumer filtru na tu trubku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... kolik maš tat tetka kw ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... kolik maš tat tetka kw ?? Odbržděno nemám, takže přesnou hodnotu ti neřeknu, ale u čipu se udává 82kW s nějakým otevřeným filtrem nebo sportovní vložkou do filtrboxu a přibližně 85kW s výfukem a krouťák 155Nm na 3500 oproti 145 na 3800, takže spíš to pomůže na nízkejch otáčkách a je to potom příjemnější na rozjezdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... kolik maš tat tetka kw ?? Odbržděno nemám, takže přesnou hodnotu ti neřeknu, ale u čipu se udává 82kW s nějakým otevřeným filtrem nebo sportovní vložkou do filtrboxu a přibližně 85kW s výfukem a krouťák 155Nm na 3500 oproti 145 na 3800, takže spíš to pomůže na nízkejch otáčkách a je to potom příjemnější na rozjezdy. Ahoj,myslím, že jsi na maximu co se z tohohle motoru dá dostat, ještě by šly vyleštit výfukové svody ale vynaložená námaha asi nebude adekvátní účinku.Do starého litinového motoru 55 kW šla dát ostrá vačka ale jak je to u tohoto motoru nevím, nikdy jsem o ostré vačce v této motorizaci neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Nic ve zlým, ale asi jedinej kdo tu může psát něco důvěryhodného budu já. Takže já mám už jak z podpisu vyplývá 1,6/74kW, mám otevřenej filtr KN, čip od sportmotor a vykuchanej katík. Výkon by teoreticky měl být 85kW, ale kdo ví... Jen co se tak dá pozorovat je zvýšení krouťáku odspoda, je to takový příjemnější a potom na vrchu celkem znatelnej nárust výkonu, ale až tak od 4tis. vejš. Víc výkonu z tohohle motoru bez větších zásahů nedostaneš... kolik maš tat tetka kw ?? Odbržděno nemám, takže přesnou hodnotu ti neřeknu, ale u čipu se udává 82kW s nějakým otevřeným filtrem nebo sportovní vložkou do filtrboxu a přibližně 85kW s výfukem a krouťák 155Nm na 3500 oproti 145 na 3800, takže spíš to pomůže na nízkejch otáčkách a je to potom příjemnější na rozjezdy. Ahoj,myslím, že jsi na maximu co se z tohohle motoru dá dostat, ještě by šly vyleštit výfukové svody ale vynaložená námaha asi nebude adekvátní účinku.Do starého litinového motoru 55 kW šla dát ostrá vačka ale jak je to u tohoto motoru nevím, nikdy jsem o ostré vačce v této motorizaci neslyšel. Ano, jsem na maximu bez větších zásahů. Pokud si auto nechám, tak ale do budoucna plánuju větší zásah a to dost podstatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.