bobocop Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Hi, mám taký problém, zrazu mi nejde sťahovanie okna na strane vodiča, ostatné okná fungujú. Rozobral som sťahovanie, založil som nový mechanizmus a nič. Stále len cvaká relátko a mechanizmus sa neroztočí, skúšal som aj 3, na každom ten istý problém. Mechanizmus cvaká ale sa nepohne. Prosím o radu. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Hi, mám taký problém, zrazu mi nejde sťahovanie okna na strane vodiča, ostatné okná fungujú. Rozobral som sťahovanie, založil som nový mechanizmus a nič. Stále len cvaká relátko a mechanizmus sa neroztočí, skúšal som aj 3, na každom ten istý problém. Mechanizmus cvaká ale sa nepohne. Prosím o radu. díky. Zkoušel si proměřit, jestli do motorku jde 12V? ty máš nejspíš I. gen komfortu, kde je jen holý motorek s 6pin svorkovnicí, taky zkontroluj kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) neskúšal som, ale idem a vyskúšam, len neviem na ktorých kábloch má byť 12V, hneď zistím... nuž, skúšal som tie dva najhrubšie hnedý a červený, čo sú na krajoch konektora, ale tam 12 V nie je, žiaľ neviem, presne ktoré káble treba zmerať Editováno: 2. Říjen 2007, autor: bobocop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 neskúšal som, ale idem a vyskúšam, len neviem na ktorých kábloch má byť 12V, hneď zistím... pozice 6 a 3 na té 6 pince u motorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 mám tam tento konektor, VIĎ prílohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 mám tam tento konektor, VIĎ prílohu. Aha, takže už MR98 a II. generace komfortu. Ten motorek se ani nehne (náznak tahu) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 ANI Sa nepohne, len v ňom cvakne keď zatlačím gombík sťahovania, aj to len v elektrickej časti, kde je plošák s relátkom SIEMENS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) ANI Sa nepohne, len v ňom cvakne keď zatlačím gombík sťahovania, aj to len v elektrickej časti, kde je plošák s relátkom SIEMENS měl jsi tedy venku ten kus s plošákem, nebyly tam zoxidované kontakty, které jdou do samotného motorku? POkud ti nic jiného než to stahování neblbne (světýlko, safe, zamykání, zrcátka) tak je nejspíš motorek KO Editováno: 2. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Všetko je OK, okrem safe, to mi už nejde minimálne 3 roky.... mal som rozobratú el. časť, neni tam nič zaoxidované, aj motorček som rozobral... čo je zaujímavé, skúšal som 3 sťahovania a na všetkých 3 detto, len cvakanie, predpokladám že by to mohol byť aj mikrospínač šťahovania, ale keď cvakne po jeho zapnutí tak neviem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Všetko je OK, okrem safe, to mi už nejde minimálne 3 roky.... mal som rozobratú el. časť, neni tam nič zaoxidované, aj motorček som rozobral... čo je zaujímavé, skúšal som 3 sťahovania a na všetkých 3 detto, len cvakanie, predpokladám že by to mohol byť aj mikrospínač šťahovania, ale keď cvakne po jeho zapnutí tak neviem..... ještě jedna věc, mě se jednou seknul motorek, ale stačilo mu rukou pomoct a dodnes běhá, schválně to zkus. Na definitivní závěr, co je KO bych počkal, až zareaguje i někdo jiný, třeba Vaša nebo Cosby, dle mě je KO motorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 skúšal som ním potočiť, ani sa nepohne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 skúšal som ním potočiť, ani sa nepohne.... ještě jde rozpohybovat samotný motorek (bez připojeného plošňáku pomocí 12V) ale za boha si nevzpomenu, na které kontakty se to má připojit. Zkus ještě proměřit výstup z toho plošňáku k motorku - měj ho jen odpojený od motorku a připojený na tom konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 zajtra sa nato pozriem, zatiaľ thnx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 dnes som skúsil aj zameniť tlačidlá ovládania, žiaľ bezvýsledne, závada pretrváva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.