century Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Má někdo? řekl bych, že na levé u spolujezdce by se to určitě hodilo a vpravo sice něco je, ale žádná sláva. Řešil tohle někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 řešil - měl jsem na obou zrcátkách, postupem času odpadlo jedno, umyl jsem lepidlo, nedávno upadlo druhé a jak zjišťuju nijak mi nechybí stejně se pro jistotu vždy ohlídnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 řešil - měl jsem na obou zrcátkách,postupem času odpadlo jedno, umyl jsem lepidlo, nedávno upadlo druhé a jak zjišťuju nijak mi nechybí stejně se pro jistotu vždy ohlídnu A byla vidět auta v tom mrtvém úhlu dobře? Byl na to spoleh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 spoleh na to byl ale byly malinký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 spoleh na to byl ale byly malinký Tak lepší malý než žádný, ale na fábce si měl hranatý nebo kulatý? T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 spoleh na to byl ale byly malinký Tak lepší malý než žádný, ale na fábce si měl hranatý nebo kulatý? T jo to asi ano byly tam hranatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Sused ma fabiu 2001 a si to nalepil na prave spetne zrkadlo. Vsetko bolo ok ale po 2 mesiacoch sa uplne zrkadlo zmatnilo takze ho dal dole a hovoril ze mu ani nechyba. No ale ak si ho chces dat tak nekup nejake najlacnejsie. Toto kupil na pumpe a stalo za prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Nikomu nechybí tak to bude asi zbytečnost... hold se to chce i drobet pootočit a řádně se podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.