Publikováno Říjen 2, 200717 r Má někdo? řekl bych, že na levé u spolujezdce by se to určitě hodilo a vpravo sice něco je, ale žádná sláva. Řešil tohle někdo???
Říjen 2, 200717 r řešil - měl jsem na obou zrcátkách, postupem času odpadlo jedno, umyl jsem lepidlo, nedávno upadlo druhé a jak zjišťuju nijak mi nechybí stejně se pro jistotu vždy ohlídnu
Říjen 2, 200717 r Autor řešil - měl jsem na obou zrcátkách,postupem času odpadlo jedno, umyl jsem lepidlo, nedávno upadlo druhé a jak zjišťuju nijak mi nechybí stejně se pro jistotu vždy ohlídnu A byla vidět auta v tom mrtvém úhlu dobře? Byl na to spoleh?
Říjen 2, 200717 r Autor spoleh na to byl ale byly malinký Tak lepší malý než žádný, ale na fábce si měl hranatý nebo kulatý? T
Říjen 2, 200717 r spoleh na to byl ale byly malinký Tak lepší malý než žádný, ale na fábce si měl hranatý nebo kulatý? T jo to asi ano byly tam hranatý
Říjen 3, 200717 r Sused ma fabiu 2001 a si to nalepil na prave spetne zrkadlo. Vsetko bolo ok ale po 2 mesiacoch sa uplne zrkadlo zmatnilo takze ho dal dole a hovoril ze mu ani nechyba. No ale ak si ho chces dat tak nekup nejake najlacnejsie. Toto kupil na pumpe a stalo za prd.
Říjen 3, 200717 r Autor Nikomu nechybí tak to bude asi zbytečnost... hold se to chce i drobet pootočit a řádně se podívat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.