fear Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Asi před měsícem mi přestal fungovat ten zvukovej signál zapnutých světel dá se to nějak vyměnit nebo to musim dát do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Asi před měsícem mi přestal fungovat ten zvukovej signál zapnutých světel dá se to nějak vyměnit nebo to musim dát do servisu? a ked ti dojde benzin piska ? lebo mne nefungoval len pri svetlach, vymenil som ziarovku vo svetlach (H7) a cuduj sa svete znovu piska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fear Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Jo na benzín píská takže to může bejt ve světlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Jo na benzín píská takže to může bejt ve světlech? moze byt, vyskusaj vymenit ziarovky, ak nechces kupovat nove na skusku si mozes pozicat od niekoho druheho, aj ked standartne ziarovky nie su az take drahe PS. staci vymenit len "potkavaci" tj H7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibor Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 inak to ye vam nepiska moye sposobovat malz mikrospinac v yamku dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) inak to ye vam nepiska moye sposobovat malz mikrospinac v yamku dveri. moze byt, ale potom by sa nerozsvietilo ani stropne svetlo... Editováno: 18. Říjen 2007, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fear Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 inak to ye vam nepiska moye sposobovat malz mikrospinac v yamku dveri. moze byt, ale potom by sa nerozsvietilo ani stropne svetlo... Takže když se rozsvítí stropní světlo tak je mikrospinač v pořádku? Ptal sem se v servisu a výměna stojí kolem 5tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 inak to ye vam nepiska moye sposobovat malz mikrospinac v yamku dveri. moze byt, ale potom by sa nerozsvietilo ani stropne svetlo... Takže když se rozsvítí stropní světlo tak je mikrospinač v pořádku? Ptal sem se v servisu a výměna stojí kolem 5tisic. To sou pálky. Tady máš návod a když si to uděláš sám, tak za cca 55kč + pošta. Pokud se ti teda stropní světýlko nerozsvěcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Asi před měsícem mi přestal fungovat ten zvukovej signál zapnutých světel dá se to nějak vyměnit nebo to musim dát do servisu? a ked ti dojde benzin piska ? lebo mne nefungoval len pri svetlach, vymenil som ziarovku vo svetlach (H7) a cuduj sa svete znovu piska Mě taky přestala fungovat signalizace světel (blinkry a nádrž a stropní světlo funguje). Shodou okolností jsem minulý týden přední žárovku H7 opravdu měnil - co je to ale za blbost aby to bylo žárovkou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Mě taky přestala fungovat signalizace světel (blinkry a nádrž a stropní světlo funguje). Shodou okolností jsem minulý týden přední žárovku H7 opravdu měnil - co je to ale za blbost aby to bylo žárovkou?? ja som menil parkovacky za led a myslel som si, ze to bude nimi. potom sa mi vypalila jedna ziarovka, ale vymenil som obe a zrazu repro znova piska neviem preco ale bolo to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.