Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Asi před měsícem mi přestal fungovat ten zvukovej signál zapnutých světel dá se to nějak vyměnit nebo to musim dát do servisu?

a ked ti dojde benzin piska ? lebo mne nefungoval len pri svetlach, vymenil som ziarovku vo svetlach (H7) a cuduj sa svete znovu piska ;)

Vloženo
Jo na benzín píská takže to může bejt ve světlech?

moze byt, vyskusaj vymenit ziarovky, ak nechces kupovat nove na skusku si mozes pozicat od niekoho druheho, aj ked standartne ziarovky nie su az take drahe ;)

PS. staci vymenit len "potkavaci" tj H7

• o 2 týdny později...
Vloženo
inak to ye vam nepiska moye sposobovat malz mikrospinac v yamku dveri.

moze byt, ale potom by sa nerozsvietilo ani stropne svetlo...

Takže když se rozsvítí stropní světlo tak je mikrospinač v pořádku? Ptal sem se v servisu a výměna stojí kolem 5tisic.

Vloženo
inak to ye vam nepiska moye sposobovat malz mikrospinac v yamku dveri.

moze byt, ale potom by sa nerozsvietilo ani stropne svetlo...

Takže když se rozsvítí stropní světlo tak je mikrospinač v pořádku? Ptal sem se v servisu a výměna stojí kolem 5tisic.

:doh  To sou pálky. Tady máš návod a když si to uděláš sám, tak za cca 55kč + pošta. Pokud se ti teda stropní světýlko nerozsvěcí.

• o 3 týdny později...
Vloženo
Asi před měsícem mi přestal fungovat ten zvukovej signál zapnutých světel dá se to nějak vyměnit nebo to musim dát do servisu?

a ked ti dojde benzin piska ? lebo mne nefungoval len pri svetlach, vymenil som ziarovku vo svetlach (H7) a cuduj sa svete znovu piska ;)

Mě taky přestala fungovat signalizace světel (blinkry a nádrž a stropní světlo funguje). Shodou okolností jsem minulý týden přední žárovku H7 opravdu měnil - co je to ale za blbost aby to bylo žárovkou??

Vloženo
Mě taky přestala fungovat signalizace světel (blinkry a nádrž a stropní světlo funguje). Shodou okolností jsem minulý týden přední žárovku H7 opravdu měnil - co je to ale za blbost aby to bylo žárovkou??

ja som menil parkovacky za led a myslel som si, ze to bude nimi. potom sa mi vypalila jedna ziarovka, ale vymenil som obe a zrazu repro znova piska lol

neviem preco ale bolo to tak ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...