paul_tdi Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Zdravim,potřeboval bych poradit jestli nevite,zda se da vymezit vule v řazeni,někdo mi řika že to nejde druhy zase že ano....mam oktu 1.9 TDI r.v.99 řazeni je udajně lankove.když dam 3 tak je vule na obe strany tak cca2-3cm...jako že docela dost si myslim,podle ostatnich v kterych sem jel.kdyby ste nedko vedeli tak budu rad za každou odpoved....diiiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Zdravim,potřeboval bych poradit jestli nevite,zda se da vymezit vule v řazeni,někdo mi řika že to nejde druhy zase že ano....mam oktu 1.9 TDI r.v.99 řazeni je udajně lankove.když dam 3 tak je vule na obe strany tak cca2-3cm...jako že docela dost si myslim,podle ostatnich v kterych sem jel.kdyby ste nedko vedeli tak budu rad za každou odpoved....diiiky. Mam octaviu 1,9 TDi r.v.11/99 najazdenych 295 tisic , ale vola v pake je minimalna , rozvazam tovar tak radim denne vela krat ale vola v pake temer ziadna,nie je to nespravnym pouzivanim s tvojej strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Zdravim,potřeboval bych poradit jestli nevite,zda se da vymezit vule v řazeni,někdo mi řika že to nejde druhy zase že ano....mam oktu 1.9 TDI r.v.99 řazeni je udajně lankove.když dam 3 tak je vule na obe strany tak cca2-3cm...jako že docela dost si myslim,podle ostatnich v kterych sem jel.kdyby ste nedko vedeli tak budu rad za každou odpoved....diiiky. Mam octaviu 1,9 TDi r.v.11/99 najazdenych 295 tisic , ale vola v pake je minimalna , rozvazam tovar tak radim denne vela krat ale vola v pake temer ziadna,nie je to nespravnym pouzivanim s tvojej strany ja tu už tak kupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Nikdo ti asi nechce poradit a já se nedivým, vždyť stačí jen hledat, se to tu již několikrát řešilo, tak např.: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...7&hl=řazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 no jo,ja hledal ale malo,diiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.