paul_tdi Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Zdravim,potřeboval bych poradit jestli nevite,zda se da vymezit vule v řazeni,někdo mi řika že to nejde druhy zase že ano....mam oktu 1.9 TDI r.v.99 řazeni je udajně lankove.když dam 3 tak je vule na obe strany tak cca2-3cm...jako že docela dost si myslim,podle ostatnich v kterych sem jel.kdyby ste nedko vedeli tak budu rad za každou odpoved....diiiky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.BuBaK Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Zdravim,potřeboval bych poradit jestli nevite,zda se da vymezit vule v řazeni,někdo mi řika že to nejde druhy zase že ano....mam oktu 1.9 TDI r.v.99 řazeni je udajně lankove.když dam 3 tak je vule na obe strany tak cca2-3cm...jako že docela dost si myslim,podle ostatnich v kterych sem jel.kdyby ste nedko vedeli tak budu rad za každou odpoved....diiiky. Mam octaviu 1,9 TDi r.v.11/99 najazdenych 295 tisic , ale vola v pake je minimalna , rozvazam tovar tak radim denne vela krat ale vola v pake temer ziadna,nie je to nespravnym pouzivanim s tvojej strany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_tdi Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 Zdravim,potřeboval bych poradit jestli nevite,zda se da vymezit vule v řazeni,někdo mi řika že to nejde druhy zase že ano....mam oktu 1.9 TDI r.v.99 řazeni je udajně lankove.když dam 3 tak je vule na obe strany tak cca2-3cm...jako že docela dost si myslim,podle ostatnich v kterych sem jel.kdyby ste nedko vedeli tak budu rad za každou odpoved....diiiky. Mam octaviu 1,9 TDi r.v.11/99 najazdenych 295 tisic , ale vola v pake je minimalna , rozvazam tovar tak radim denne vela krat ale vola v pake temer ziadna,nie je to nespravnym pouzivanim s tvojej strany ja tu už tak kupil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_tdi Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Nikdo ti asi nechce poradit a já se nedivým, vždyť stačí jen hledat, se to tu již několikrát řešilo, tak např.: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...7&hl=řazení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_tdi Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 no jo,ja hledal ale malo,diiik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts