Publikováno Říjen 4, 200717 r caute. vie mi niekto povedat, ze kde je ulozena 'airbag off' kontrolka na octavkach so stresnym oknom?
Říjen 4, 200717 r je to v lampičce....černý obdelník a tam žlutá led AIR OFF......a pokud je maxidot tak to napíše i tam...... M.
Říjen 4, 200717 r V lampičce na stopě MartinRS: hm, tak než jsme to napsal a tím dnešním šneknetem odeslal, tak jsi mě předběhnul Co s tim netem sakra dneska je :-/ Upraveno Říjen 4, 200717 r od rolbar
Říjen 4, 200717 r caute. vie mi niekto povedat, ze kde je ulozena 'airbag off' kontrolka na octavkach so stresnym oknom? ve stropním světílu jak bez střešního okna
Říjen 4, 200717 r jsem tu odpověd psal nejdíl se dívám to se divím, já bych do toho dneska kopnul, net se loudá a nejdou mi ani anim. smaili
Říjen 4, 200717 r Autor diky ja som hladal ale ani som nenasiel /ani nevidel/ len toto http://www.passatplus.de/umbauteile/dachhi...J0947106B41.jpg nema nahodou niekto fotku? cislo dilu by tiez bodlo
Říjen 4, 200717 r dikyja som hladal ale ani som nenasiel /ani nevidel/ len toto http://www.passatplus.de/umbauteile/dachhi...J0947106B41.jpg nema nahodou niekto fotku? cislo dilu by tiez bodlo foto nemám, ale číslo dílu by mělo být: 1U0 947 105 B je to už ta face lampička Upraveno Říjen 4, 200717 r od rolbar
Říjen 11, 200717 r Autor dneska som bol v skodovke ... nie je to az take jednoduche 1U0 947 105 B je sice ta nova lampicka ale ako sa k tomu pribudne potenciometer to uz je druha vec, no uvidime uz sa to riesi ... skusal uz niekto prekopat stare ovladanie stresneho okna /tj na 3 gombiky/ na potenciometer??
Říjen 11, 200717 r dneska som bol v skodovke ... nie je to az take jednoduche 1U0 947 105 B je sice ta nova lampicka ale ako sa k tomu pribudne potenciometer to uz je druha vec, no uvidime uz sa to riesi ... skusal uz niekto prekopat stare ovladanie stresneho okna /tj na 3 gombiky/ na potenciometer?? obávám se, že budeš muset dát jiný motorek/RJ okna a vyměnit konektory na ovladači, pak přepinovat konektory na motorku a přitáhnout jeden drátek na podsvit s komfortem by to snad mělo fungovat. Upraveno Říjen 11, 200717 r od rolbar
Říjen 12, 200717 r Autor mam vymenenu elektriku v aute na novsiu akurat stresne okno mi zostalo stare. vtedy sa to nedalo zapojit do RJ/ci kam / teraz je to len tak zapojene aby to fungovalo ale s RJ nekomunikuje, len tak zije svoj zivot to by som chcel vediet, ci to nove ovladanie bude komunikovat so stresnim oknom ? so zvyskom auta by asi malo ... len ci nebude traba menit aj motorcek na stresnom okne alebo nejaka podobna haluzovina
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.