mcsolle Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 caute. vie mi niekto povedat, ze kde je ulozena 'airbag off' kontrolka na octavkach so stresnym oknom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 je to v lampičce....černý obdelník a tam žlutá led AIR OFF......a pokud je maxidot tak to napíše i tam...... M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 (editace) V lampičce na stopě MartinRS: hm, tak než jsme to napsal a tím dnešním šneknetem odeslal, tak jsi mě předběhnul Co s tim netem sakra dneska je :-/ Editováno: 4. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 caute. vie mi niekto povedat, ze kde je ulozena 'airbag off' kontrolka na octavkach so stresnym oknom? ve stropním světílu jak bez střešního okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 jsem tu odpověd psal nejdíl se dívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 jsem tu odpověd psal nejdíl se dívám to se divím, já bych do toho dneska kopnul, net se loudá a nejdou mi ani anim. smaili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 diky ja som hladal ale ani som nenasiel /ani nevidel/ len toto http://www.passatplus.de/umbauteile/dachhi...J0947106B41.jpg nema nahodou niekto fotku? cislo dilu by tiez bodlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 (editace) dikyja som hladal ale ani som nenasiel /ani nevidel/ len toto http://www.passatplus.de/umbauteile/dachhi...J0947106B41.jpg nema nahodou niekto fotku? cislo dilu by tiez bodlo foto nemám, ale číslo dílu by mělo být: 1U0 947 105 B je to už ta face lampička Editováno: 4. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 dneska som bol v skodovke ... nie je to az take jednoduche 1U0 947 105 B je sice ta nova lampicka ale ako sa k tomu pribudne potenciometer to uz je druha vec, no uvidime uz sa to riesi ... skusal uz niekto prekopat stare ovladanie stresneho okna /tj na 3 gombiky/ na potenciometer?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 (editace) dneska som bol v skodovke ... nie je to az take jednoduche 1U0 947 105 B je sice ta nova lampicka ale ako sa k tomu pribudne potenciometer to uz je druha vec, no uvidime uz sa to riesi ... skusal uz niekto prekopat stare ovladanie stresneho okna /tj na 3 gombiky/ na potenciometer?? obávám se, že budeš muset dát jiný motorek/RJ okna a vyměnit konektory na ovladači, pak přepinovat konektory na motorku a přitáhnout jeden drátek na podsvit s komfortem by to snad mělo fungovat. Editováno: 11. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 mam vymenenu elektriku v aute na novsiu akurat stresne okno mi zostalo stare. vtedy sa to nedalo zapojit do RJ/ci kam / teraz je to len tak zapojene aby to fungovalo ale s RJ nekomunikuje, len tak zije svoj zivot to by som chcel vediet, ci to nove ovladanie bude komunikovat so stresnim oknom ? so zvyskom auta by asi malo ... len ci nebude traba menit aj motorcek na stresnom okne alebo nejaka podobna haluzovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.