Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

V lampičce na stopě ;)

MartinRS: hm, tak než jsme to napsal a tím dnešním šneknetem odeslal, tak jsi mě předběhnul :D

Co s tim netem sakra dneska je :-/

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo

dneska som bol v skodovke ... nie je to az take jednoduche

1U0 947 105 B je sice ta nova lampicka ale ako sa k tomu pribudne potenciometer to uz je druha vec, no uvidime uz sa to riesi ...

skusal uz niekto prekopat stare ovladanie stresneho okna /tj na 3 gombiky/ na potenciometer??

Vloženo (editace)
dneska som bol v skodovke ... nie je to az take jednoduche

1U0 947 105 B je sice ta nova lampicka ale ako sa k tomu pribudne potenciometer to uz je druha vec, no uvidime uz sa to riesi ...

skusal uz niekto prekopat stare ovladanie stresneho okna /tj na 3 gombiky/ na potenciometer??

obávám se, že budeš muset dát jiný motorek/RJ okna a vyměnit konektory na ovladači, pak přepinovat konektory na motorku a přitáhnout jeden drátek na podsvit s komfortem by to snad mělo fungovat.

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo

mam vymenenu elektriku v aute na novsiu akurat stresne okno mi zostalo stare. vtedy sa to nedalo zapojit do RJ/ci kam :kol-139: /

teraz je to len tak zapojene aby to fungovalo ale s RJ nekomunikuje, len tak zije svoj zivot :rolleyes:

to by som chcel vediet, ci to nove ovladanie bude komunikovat so stresnim oknom ?

so zvyskom auta by asi malo ... len ci nebude traba menit aj motorcek na stresnom okne alebo nejaka podobna haluzovina

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...