Jump to content

AIRBAG OFF kontrolka

mcsolle
 Share

Recommended Posts

dneska som bol v skodovke ... nie je to az take jednoduche

1U0 947 105 B je sice ta nova lampicka ale ako sa k tomu pribudne potenciometer to uz je druha vec, no uvidime uz sa to riesi ...

skusal uz niekto prekopat stare ovladanie stresneho okna /tj na 3 gombiky/ na potenciometer??

dneska som bol v skodovke ... nie je to az take jednoduche

1U0 947 105 B je sice ta nova lampicka ale ako sa k tomu pribudne potenciometer to uz je druha vec, no uvidime uz sa to riesi ...

skusal uz niekto prekopat stare ovladanie stresneho okna /tj na 3 gombiky/ na potenciometer??

obávám se, že budeš muset dát jiný motorek/RJ okna a vyměnit konektory na ovladači, pak přepinovat konektory na motorku a přitáhnout jeden drátek na podsvit s komfortem by to snad mělo fungovat.

Edited by rolbar

mam vymenenu elektriku v aute na novsiu akurat stresne okno mi zostalo stare. vtedy sa to nedalo zapojit do RJ/ci kam :kol-139: /

teraz je to len tak zapojene aby to fungovalo ale s RJ nekomunikuje, len tak zije svoj zivot :rolleyes:

to by som chcel vediet, ci to nove ovladanie bude komunikovat so stresnim oknom ?

so zvyskom auta by asi malo ... len ci nebude traba menit aj motorcek na stresnom okne alebo nejaka podobna haluzovina