Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám na autě takovou tu žraločí ploutev a zřejmě špatně chytá signál. Ale nevím zda chtěl původní majitel něco zamaskovat nebo to tam chtěl , ale uvažuju že bych to tam nechal a koupil nějakou tu nalepovací anténu na sklo. Má s tím někdo nějakou zkušenost abych zase nekoupil volovinu? Nebo jiný nápad ? Díky.

riesim uplne rovnaky problem.

zatial hladam co najlpesiu antenu nalepovaciu na kno. je vela ponuk len si vybrat. z praxe zatial viem ze na tu antenu sa da skvele chytat signal. ale to hovoril chlapik co kupoval za dva tisice tu antenu tak neviem. ja som si predstavoval nieco lacnejsie.

• Autor

U nás se pohubují od 120,- do 500,- . Možná ty dražší jsou lepší , ale kdo ví ?

ja som tak okolo 500 az 1000 pozeral. ale typek mi hovoril o nejakej blaupunkt a ze stala dva a pol tisica a ze na nu chyti absolutne vsetko. aj take stanice co nevedel ze su.

no ja som chcel ist cestou tunajsieho vyrobneho zavodu automobilov....

• Autor

To je myslím zbytečně drahé , ale už jsem objednal za cca 300,- Kč se zesilovačem a tak to vyzkoušíme. Snad na to něco chytím , možná i TA 3 :palec2:

nemas link?

uz si odskusal?

• Autor

Zatím ne , objednávka prý nelze vyřídit - asi ji nemají.....

• 3 týdny později...
  • Autor

Konečně jsem koupil nalepovací anténu , cena okolo 200,- Kč se zesilovačem. Asi nejlepší místo je na výšku někam k pravému sloupku. Hraje to dobře , jako orig. anténa. Spokojenost.

Prosím môžeš hodiť foto ako to vyzerá?

nebolo by rozmnejsie na zadne okno, odpojit plutvu a napojit novu?

• Autor

No foto se dá najít na internetu , nějak mi teď PC nechce načítat fotky. A navíc ...jasně že nejlepší řešení je sundat ploutev a dát tam origo anténu. Jenže ! Odspodu je to zalepený černým tmelem na okna a navíc se nám ( mně i známému technikovi ze Škodovky ) zdá že se tím něco skrývá a kdyby jsme to rozkuchali tak to možná bude i problém dát to zase do kupy. Čili ploutev vypadá dobře a anténa u sloupku nevadí.

Lidi maj v autech jiný vopičárny že jo ? No , musel jsem to stejně ještě dolepit chemoprénem - samolepka nedržela.

nerozumnel si mi, ploutev nech tu mam i ja a ma GPS antenu v sobe, takze ji tam chci a originalni antena se mi nelibi. myslel sem vsak jen pod stropnim tapacirem odpojit antenni konektor a pripojit ho na antenu prilepenou na zadni okno.

nic vic nic min.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.