peterka Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Mám na autě takovou tu žraločí ploutev a zřejmě špatně chytá signál. Ale nevím zda chtěl původní majitel něco zamaskovat nebo to tam chtěl , ale uvažuju že bych to tam nechal a koupil nějakou tu nalepovací anténu na sklo. Má s tím někdo nějakou zkušenost abych zase nekoupil volovinu? Nebo jiný nápad ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 riesim uplne rovnaky problem. zatial hladam co najlpesiu antenu nalepovaciu na kno. je vela ponuk len si vybrat. z praxe zatial viem ze na tu antenu sa da skvele chytat signal. ale to hovoril chlapik co kupoval za dva tisice tu antenu tak neviem. ja som si predstavoval nieco lacnejsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 U nás se pohubují od 120,- do 500,- . Možná ty dražší jsou lepší , ale kdo ví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 ja som tak okolo 500 az 1000 pozeral. ale typek mi hovoril o nejakej blaupunkt a ze stala dva a pol tisica a ze na nu chyti absolutne vsetko. aj take stanice co nevedel ze su. no ja som chcel ist cestou tunajsieho vyrobneho zavodu automobilov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 To je myslím zbytečně drahé , ale už jsem objednal za cca 300,- Kč se zesilovačem a tak to vyzkoušíme. Snad na to něco chytím , možná i TA 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 nemas link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 6. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Jo , tak tady - http://www.spal.cz/detail/am-fm-anteny/son...ci-am-fm-antena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 uz si odskusal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Zatím ne , objednávka prý nelze vyřídit - asi ji nemají..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Konečně jsem koupil nalepovací anténu , cena okolo 200,- Kč se zesilovačem. Asi nejlepší místo je na výšku někam k pravému sloupku. Hraje to dobře , jako orig. anténa. Spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Prosím môžeš hodiť foto ako to vyzerá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 nebolo by rozmnejsie na zadne okno, odpojit plutvu a napojit novu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 No foto se dá najít na internetu , nějak mi teď PC nechce načítat fotky. A navíc ...jasně že nejlepší řešení je sundat ploutev a dát tam origo anténu. Jenže ! Odspodu je to zalepený černým tmelem na okna a navíc se nám ( mně i známému technikovi ze Škodovky ) zdá že se tím něco skrývá a kdyby jsme to rozkuchali tak to možná bude i problém dát to zase do kupy. Čili ploutev vypadá dobře a anténa u sloupku nevadí. Lidi maj v autech jiný vopičárny že jo ? No , musel jsem to stejně ještě dolepit chemoprénem - samolepka nedržela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 nerozumnel si mi, ploutev nech tu mam i ja a ma GPS antenu v sobe, takze ji tam chci a originalni antena se mi nelibi. myslel sem vsak jen pod stropnim tapacirem odpojit antenni konektor a pripojit ho na antenu prilepenou na zadni okno. nic vic nic min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.